Advert
SEA‡iM KONGO HASTALIĞI SOSYAL MEDYA iLE BULAŞIYOR, DiKKAT !!!

SEA‡iM KONGO HASTALIĞI SOSYAL MEDYA iLE BULAŞIYOR, DiKKAT !!!

Bu içerik 6581 kez okundu.
Seçim yaklaştıkça keneler çoğalmaya başladı. Sosyal medya'da kıran kırana bir mücadele var. Şuana kadar kendi memleketlerine bir nebze faydasını görmüşlüğüm veya duymuşluğum olmayan facebook artistleri boy göstermeye başladı. Sloganları akla hayallere zarar ; ''Memleketime daha fazla hizmet için.''
Bürokratlar, devletin idari mekanizmasında görev alanlar, belediye başkanları, meclis üyeleri, parti yönetimlerinde olanlar bir bir istifa dilekçelerini bastılar. ''Daha hayırlı bir yol için, hizmet için istifa ediyorum. Vatana ve milletime hayırlı olsun.''
Ne kadar güzel değil mi? Bulundukları mevkilerde çok güzel çalışmalar yaptılar, faydalı işler yaptılar şimdi de tek tek istifa edip daha büyük bir Türkiye için çalışacaklar.
 
Kimi Ana dille kandıracak, kimi istihdamla, kimi sosyal hayatla, kimi özgür haklarla.. Ama hepsi sadece söz verecek. Gerisi 24 dönem olduğu gibi 25. dönemde de olmayacak.
 
Van'da malzeme hırsızı müteahhitler yüzünden depremde binlerce ocak söndü kimse başsağlığı bile dileme tenezzülünde bulunmadı.
Roboski'de 34 insan bombalandı, ölülere binbir suç yüklendi, herkes sus pus oldu.
Soma'da yüzlerce insan şeytanın oyunu yüzünden kömür oldu. Hiç kimse istifa etmedi.
Kobane'de, Gazze'de, Filistin'de binlerce çocuk, kadın ölünce neden kimse ''Elimden bir şey gelmiyor, istifa ediyorum.!'' demedi...
Neden mi kimse istifa etmedi? 
Çünkü onlarca oyun oynandı. Bunu herkes gayet açık bir şekilde gördü. Ama kimsenin zerre umurunda olmadı. Gözü yaşlı olan da , yas tutanda hep halktı.
Binlerce ihmal, usulsüzlük görüldü koltuk sevdalıları koltuğundan vazgeçmedi.
Ama şimdi bakıyorum da tek tek istifalar başladı. Ama bir usulsüzlük veya haksızlık yüzünden değil, bulunduğu mevkiden başka bir mevkiye kademe atlamak için istifa ediyorlar. Helal size sayın vekil adaylarım. Geçmişte yaptıklarınız gelecekte yapacaklarınıza referanstır. Ama ben halkın yanında olan, insanların etnik kökenlerine saygısı olan, gerçek bir adalet temelini benimseyen, her görüşe- ırka -kimliğe- saygı duyan, insanı-hayvanı-bitkiyi her koşulda refaha kavuşturacak ve bunun için mücadele edecek, cebinin değil çevrenin sevdalısı olan parti adayıma oy vereceğim.
Ekolojik anlayış içinde, çocuğa, kadına, yaşlıya, hayvana, bitkiye ve her çeşit yaşam hakkına saygı duyacak adaylar arıyorum.
Var olmak haksa, görmezden gelmek haksızlık değil mi?
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı