Advert
Sizin öldürdüğünüz iNSANLIK artık yaşamıyor. AVCILIK

Sizin öldürdüğünüz iNSANLIK artık yaşamıyor. AVCILIK

Bu içerik 6932 kez okundu.
Spor; insanların ferdi veya toplu olarak fiziki, ruhi ve düşünme kabiliyetini kendine ve bir rakibine karşı, önceden belirlenmiş bir düzen içinde karşılıklı anlaşmalı, başarı kazanmaya yönelik ve mücadele heyecanını yaşamak için yaptığı beden hareketlerinin bütününe verilen genel isim. Futbol, hentbol, voleybol, kayak, denizcilik, atletizm, basketbol gibi branşlar sporun çeşitli kollarıdırspor
Spor aynı zamanda geniş ölçüde turizm sanayiini de destekleyen bir kaynaktır. Milletlerarası müsabakalar, tarihi ve turistik yerlerin, sporcuların ve seyircilerin ziyareti aracılığıyla yurtdışında tanıtılmasına sebep olmaktadır.
Peki ya AVCILIK?
Oda mı bir spor?
Yoksa spor sıfatı altına saklanılarak yapılan büyük bir KATLiAM mı?
Yukarıda verdiğimiz ifadede de belirttiğimiz üzere spor; karşılıklı rakiplerle ve kazanan kaybeden olmak üzere bireyler veya toplumlar arası yapılan bedensel faaliyetlerdir.
AVCILIK ; ya bir lokma eti olan hayvanın canına kıyılması, yada herhangi bir insani isteği karşılamayacak yabani bir hayvanın öldürülmesi anlamına gelmektedir.
Siz hiç Avcılık yapılırken elinde silah olan bir adamın karşısına dikilmiş ve elinde silah olan bir AYI veya DOMUZ gördünüz mü?
Bu vahşetin derhal durdurulması ve avcılık denen katliamın derhal spor kategorisinden çıkarılması gerekmektedir.
Sayın okuyucular; avcılar yabanda futbol mu oynuyor sanıyorsunuz? Buna hangi yüzle spor diyebiliyorsunuz ki?
Derhal yetkili merciler konu ile ilgili çalışmaları başlatıp yaban hayatı sahalarını geliştirmeli, nesli tükenmekte olan hayvanları koruma altına almalı, SPOR teriminin anlamını öğrenmelidir.
Çünkü biz gençler kanlı sahalarda spor yapmak istemiyoruz. Bizler ulusal ve çağdaş gençliğin dinamik, ışıl ışıl istikbal kokan geleceklerini eko sistem bütünlüğü ve doğal denge içinde kurmak istiyoruz.
Sizin öldürdüğünüz kuşun yavruları kurudu. Sizin öldürdüğünüz domuzların yavruları öldü. Sizin öldürdüğünüz geyik artık su içemiyor. Sizin öldürdüğünüz iNSANLIK artık yaşamıyor.!!!!
insanların şuurlar altında bastırılan en büyük duygulardan bir tanesi de içlerimizde kelepçelediğimiz ViCDAN hapishanesinden firar edip ölüm sempozyumunu düzenleyen ve Allah( c.c.) tarafından bahşedilen US aracılığıyla bunu çözebileceğimiz bir duygu olan YOK EDiŞTiR.
Yok ediş ve öldürmek duygusu insanları ciddi anlamda tetikleyen ama Yüce Yaradan tarafından verilen Merhamet gölgesi altında yok edilen bir kavramdır.
Rabbimizin merhamet bereketinden nasibini almayan insanlarda ne yazık ki ölümü sadece kendi egolarını tatmin etmek uğruna gerçekleştiriyorlar.
Günümüzdeki milletlerarası spor faaliyetleri dünya gençlerini birbirine kaynaştırmakta, aralarında efendice mücadele ruhunu geliştirmektedir. Ama Avcılıkta kan ve ölüm var. Bu insanları psikolojik olarak da rahatsız etmekte ve sağlığına zarar vermektedir. Ölümden hiç kimse zevk almamalı. Sporun genel esasları ahlaka, ne olursa olsun kazanmayı gaye edinmeyen bir doğruluk kuralına dayanır. Bu doğruluğun sürekli olarak sağlanabilmesi için bütün dünyada bir takım kurallar konulmuştur.
Sporun en önemli esaslarından biri rekordur. Rekor belirli bir branşın, belirli bir zaman dilimi içinde varılan en yüksek derecesini gösterir. Bunun tespiti için kronometre, şeritmetre gibi çeşitli ölçü aletleri kullanılır. Ama Avcılıkta rekor; kazanan kaybeden olarak değil, KATLEDEN ve KATLEDiLEN olarak ölüm ve kalım olarak belirtilir.
Ve siz dünyanın sadece size ait olduğunu düşünenler;
Ya hayvanlar gelişmiş, insanlar yabanileşmiş olsalardı ne yapardınız? Elinde silah olan hayvanların sizleri katlettiğini hem de bunu ZEVK uğruna yaptıklarını düşünsenize?
Aman kime söylüyorum ben.. Sizde düşünme yeteneği olsaydı AVCILIğın katliam olduğunu bilirdiniz.
Not: Kış ayları boyunca yaban hayvanlarına ve kırsal kesimler bıraktıkları yemlerden dolayı Orman ve Su işleri Bakanlığımıza ve Birimlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var