Advert
SEA‡iM AREFESiNDEN AKTiViSTLERE SON UYARI

SEA‡iM AREFESiNDEN AKTiViSTLERE SON UYARI

Bu içerik 6429 kez okundu.
Sevgili hayvan severler, değerli yaşam hakkı savunucuları ve kendine insan diyebilecek kadar cesaretli olan arkadaşlarımız.
Bilginiz üzerine 30 Mart bir devrin kapanışı yeni bir devrin açılışı anlamını taşıyacaktır.
Sizler 5 yılda bir yapılan yerel siyasette söz hakkı almanız için sadece bir defalık bir şansınızla karşı karşıya kalıyorsunuz.
Herkes oy kullansın lütfen. Herkes kendince doğru olanları desteklesin ve birlikteliğimiz-katılımcı yurttaşlığımız ve temel hak ve ödevimizden olan seçme hakkımızı 30 mart günü ideolojilerimiz çerçevesinde kullanalım.
Bizler ülkenin dört bir tarafına yayılmış ve yüreklerinde doğa-hayvan-insan sevgisi barındıran YAŞAM HAKKI SAVUNUCULARIYIZ.
Gerek sosyal medyada gerek yerel basında ülkemizin en ücra köşelerinden tutun en modern diye tabir ettiğimiz yerlerine kadar bir çok hayvan hakları katliamları, kadın cinayetleri, doğa talanları ile karşı karşıya kaldık. Kimi zaman çığlıklarımızı sadece biz aktivistler duyduk. Kimi zaman siyasi baskılarla susturulduk, tehdit edildik. Ama yılmadık. Mücadeleye devam ettik.
Anadolu’nun dört bir yanına uzanan kollarımız bedenlerimizden değil, yüreğimizden birleştiriyordu bizleri.
Kimi zaman telefonla ağlaştık, kimi zaman mutluluklarımızı paylaştık.
Sizleri ağlatan hep siyasiler yerel yöneticiler oldu. Şimdi sıra bizlerde.  Ağlatma sırası bizde ve ağlayacak olanlar karşımızda duruyor.
Bir çok ilde birbirinden farklı siyasi parti mensupları, bağımsız adaylar seçim maratonunda start almak için bekleme aşamasında.
Bizler asla hayvan hakları ihlalleri, kadın ve insan hakları suiistimallerini göz önünden ayırmayalım. Oylarımızı kullanırken lütfen düşünelim.
Herkes parti parti diye tutturmuş durmuş. Siz şunu iyi bilin ki hangi partiden olursa olsun eğer hayvan haklarına saygı gösterebilecek bir cesaretleri yoksa onlar her şekilde katliamlara devam edecek hayvanları hapislere tıkatmaya devam edecektir.
Hayvan haklarına saygı duyan, hayvan severleri önemseyen siyasilere oy verin. Daha önceki belediye başkanınız ve vicdanınızla bir mahkeme yapın. Ama ne olursa olsun şu egoistliğinizi sadece bir defalık bir kenara bırakıp elinizi vicdanınıza koyun.
Ve siz insan olduğunu iddia eden arkadaşlar, bu memleketlerde sizlerle birlikte hayvan dostlarımızda yaşayacaktır. Şunu unutmayın ki bir belediye kanun gereği görevi olan hayvanların haklarına saygı duymuyor ve onları iyi bir şekilde koruyamıyorsa sizin de ailenizin de zorlu döneminde yanınızda olmayacaktır.
Bizler o kadar profesyonelleştik ki artık siyasilerin hangi yalan sakızını yuttuklarının farkına çok rahat varabiliyoruz.
Oy kullanın. Çünkü oy sizin namusunuzdur ve asla namusunuzu satmayın.
Oy kullanın. Çünkü oy sizin hayvanlarınız için bir seçim ve tercih meselesidir.
Oy kullanın. Çünkü çocuklarınızın geleceği sizlerin elinde.
Oy kullanın. Çünkü, sonradan çünkü dememek için.
Bu zorlu maratonda gerçekten görevini başarılı bir şekilde yürütecek olan siyasiye başarılar diliyorum.
Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır.
Geçmişiniz onurlu değilse geleceğiniz gururlu olamaz.
Yaşam hakkı savunucularına ve hayvanseverlere son uyarımdır; DUYARSIZ SiYASiLERE OY MOY VERMEYiN.!!!
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı