Advert
Ergani Haber Gazetesi Dile Geldi Konuşuyor
Mustafa Üzülmez

Ergani Haber Gazetesi Dile Geldi Konuşuyor

Bu içerik 1162 kez okundu.

Ve şöyle diyor; Ben farkı bir gazeteyim. Mustafa Üzülmez ise soruyor. Gezeteler hep aynıdır kamuoyunu bilgilendirirler. Gazete konuşuyor yahu sayın Üzülmez, sende çok soru soruyorsun.
Evet müsaade edersen izah edeyim. Soru sormak için bakınız Hz. Muhammed, şöyle buyuruyor. Soru sormak ilmin yarısıdır. Buyuruyor.(S.A.S) ERGANİ HABER Diyor;  gazetelerin ebadının büyüklüğü fark etmez, önemli olan içeriğidir. 
Soru; Peki sizin farkınız nedir?
Ergani Haber gazetesi olarak farkımz Ulusal, Bölgesel ve Yerel Gazetelerden farklıdır. Bu dünya geçicidir. İmtihan Dünyasıdır sırası gelen gider. Allah imandan ayırması. ERGANİ HABER’in farkı Şudur; İlçemizde, Köylerde ve hatta ilçe dışında vefat eden hemşerilerimiz için Ergani haber gazetesinde bir Köşede 
(ilçemizde vefat edenler) Yılardır devam ediyor. İlçemizde vefat edenler için camiilerde sela okunuyor. Ama herkes duymuyor. Ergani Haber gazetesini okuduğumda kimin vefat ettiğini yazıyor. Benim dostumdu, gideyim bir Fatiha okuyayım baş sağlığı dileyeyim der. 
İşte Farkı budur.
Üzülmez, Ergani habere bir soru daha soracağım müsade ederseniz.
Son olarak bir soru sor?
Ergani Haber kaç yaşındasınız?
24 yaşına girdim. 
Ergani Habere çok teşekkür ediyorum. Nice yıllar diliyorum.
Demek ki insanoğlu ne kadar bilse bilmediği şeyler çok var. Gazeteyi okuyan bizi takip eden herkese en derin saygı ve sevgilerimi sunarım...

 

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı