Advert
TERK EDiLMEK TAœM CANLILARA AYNI ACIYI VERiR-iRAN KEDiSi

TERK EDiLMEK TAœM CANLILARA AYNI ACIYI VERiR-iRAN KEDiSi

Bu içerik 6735 kez okundu.
Tam iki ay boyunca hapsedildiğim kafesten bugün bir miktar para karşılığında çıkıyorum. Beni alan sahiplerim benim gibi tatlı bir kediyle daha önce hiç karşılaşmadığını söylüyorlar. Buradan ilk kurtulan olmadığım gibi son kurtulanda değilim. Burada klima veya biz kürklü hayvanların havalanacağı bir alet yok. Kışın çok soğuk oluyor yazın ise çok sıcak. Burada ne olduğu belli olmayan mamalar veriyorlar bize. Çoğu zaman unutuyorlar bizimde su ile hayatımızı sürdürdüğümüzü. Çok zor bir yaşam alanı burası. Neyse ki bugün çıkıyorum ben buradan. Sahiplerim taaaa uzak yerlerden gelmiş ve yazlık için bu villayı kiralamışlar. Balkonları denize manzara olan bir villa. Sanırım hayatım boyunca ilk defa mutlu olacağım.
Üç gün sonra….
Sahiplerim beni çok seviyor evin küçük kızı benim tüylerimi çok sevdi galiba her zaman okşuyor beni üstelik bana verilen mama kaldığım kafeste verilen mamalardan kat kat daha iyi. Evin babası da her zaman su kabımı dolduruyor susuz kaldığım günlerin inadına daha fazla su içiyorum. Tabi her içtiğimde boğazımda nefesim düğümleniyor. Acaba kafeslerde kalan öteki hayvanlar n’oldu diye.
Yedinci gün….
Burası çok güzel bir yer hayat burada ya. Sıcaklayınca bahçedeki havuza girebiliyorsun ve evin annesi kızmıyor sana. Üstelik 3 günde bir özel  şekilde temizliğim yapılıyor. Burada çok mutluyum ve her şey çok güzel gidiyor. Çok şanslı bir kedi olmalıyım ve sanırım evin ilk hayvanıyım.
Onuncu günün ertesi….
Akşam yemeğine komşu yazlıktakiler davet edildi. Havuz kenarında mangal partisi verilecek. Çok mutluyum heyecanlıyım da aynı zamanda, hayatım boyunca hiç yemediğim bir şey yiyeceğim bugün; mangal…  Mangallar pişiyor salatalar içkiler hepsi hazırlanmış misafirler gelmiş ve ben balkondan bakıyorum onlara sadece çünkü balkona kitlendim aşağı inmem yasaklandı bu gece. Ve kapı açıldı önüme her zamanki gibi kuru mama bırakıldı. Hiçbir şey yemeden uyuyorum...
Ay sonuna doğru….
Eşyalar yavaş yavaş kolileniyor atılacak tüm eşyalar çöp poşetlerine konup çöpe bırakılıyor. Evin küçük kızı baya güneşlenmiş olmalı derisi soyulmaya başlamış 4 gün önce geceleri sabaha kadar uyumayıp ağlayan kız üzgün bir şekilde kolilere yardım ediyor.
Bir ay sonra…
 
Tüm eşyalar arabanın bagaj kısmına bırakıldı. Anne villanın bölümlerini teker teker kontrol ediyor. Küçük kız kolları yırtılmış tşörtlerini çöp torbasının üstüne bırakıyor. Ve sonra aile arabaya biniyor.
 Ve sonra...
 
 -Beni terk etmeyin lütfen…gitmeyin… durun…… durun..... Beni de alın…..
Terk edilmek tüm canlılara aynı acıyı verir…..
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı