Advert
DEĞiŞEN GAœZEL ERGANi
Mustafa Üzülmez

DEĞiŞEN GAœZEL ERGANi

Sevgili okuyucularım önceki yazılarımda güzel Erganim gelişti, güzelleşti, çevresi değişti, Fesih Yalçınla çağ atladı yazmıştım, yaptığı güzel hizmetleri kaleme almıştım.

Bu içerik 6675 kez okundu.

 

Bugüne kadar yani göreve geldiği 4. yıl içerisinde önemli hizmetlere imza attı. Bu yazımı herkes okudu yurtiçi ve yurtdışı, internet ve paylaşım sitemden facebook ayrıca belediye sitesine yapmış olduğum bu haberlerle çok olumlu mesajlar yağmur gibi yağdı. Gelen mesajlar duygulayıcı nitelikte ancak içlerinden biri değişik bir mesaj göndermiş onu da okudum. Anladığım kadarıyla bu mesajı gönderen kardeşimiz bu 4 yıl içerisinde Ergani'ye gelmemiş çünkü yapılan hizmetlerden hiç bahsetmemiş. Ergani Ergani olalı böyle hizmet görmedi tabiî ki Ergani'ye yapılacak hizmetleri yazacaksın ama yapılan hizmetleri de görmemezlikten gelmek hoş karşılanmaz. Zannedersem bu hemşerimiz son 4 yıl içerisinde Ergani'ye gelmemiş. Ergani Fesih Yalçın'la çok değişti. Başkan Yalçın adeta Ergani'ye hizmet seferberliği başlatmıştır. Bu gelen mesajı sizlerle paylaşıyorum. Mesaj izmir'den gönderilmiş orada yaşayan bir hemşerimiz göndermiş. Yazıyı hiç değiştirmeden olduğu gibi alta alıyorum.
Abbas Erdil: Güzel Ergani için bir Erganili olarak Ergani'mizin bazı eksik yönlerini siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. 1- Trafik sorununun giderilmesi için ilçemize çok katlı otopark yapılması gerek. 2- ilçemize gelen yerli yabancı turistler için 5 yıldızlı otel yapılmalıdır. 3- Ergani'ye 12.500 kişilik stad kazandırılmalıdır. 4- Kültürel aktiviteler için sinema, tiyatro salonları olmalıdır. 5- ilçemizin her tarafı çam fidan ağaçlarıyla donatılmalıdır. 6- Piknik alanları, yürüyüş koşu pistleri yapılmalıdır. izmir'de Abbas Erdil.
mustafauzulmez@hotmail.com
 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı