Advert
ERGANi'NiN AœA‡  SORUNUNU
Mustafa Üzülmez

ERGANi'NiN AœA‡ SORUNUNU

ilçenin Aœç sorunu bir türlü giderilemedi

Bu içerik 6460 kez okundu.

 1: GELiŞi GÜZEL PARK EDiLEN  ARAÇLAR TRAFiGiN AKIŞINI  ENGELLiYOR.

      Sevgili okuyucularım beni gören okuyucularım hemen ,hemen her gün söylüyorlar şu trafik konusu dile getirin.  Ben önce bir hatırlatma yapayım  bu güne kadar defalarca yazdık. Haftada bir çıkan gazetemizi alıp okumamış, Yazdığımız haberlerden haberleri yok. Ben yine tekrar yazıyorum. Önce gazetenizi okuyacaksınız,  ona göre eleştiri yapacaksınız. ilçe gazetelerini okumamış, kişiler gazeteyi veya muhabiri  eleştirmeye hiç hakkı yoktur.
Aslında  gazete sizin söylediğiniz bu sorunları defalarca yazmıştır.  Ama ben yine de yazıyorum işte sorunlar;
Trafik sorunuz, çarşı içi ve mahalle aralarında gelişi güzel park edilen araçlar  trafiğin önemli ölçüde tıkanmasına neden oluyor. Bu durumdaki sıkışıklıktan dolayı  sürekli kornalar çalınıyor. Evimize bir eşya getirdiğimiz zaman  yol bulamıyoruz ki evimize taşıyalım  araba sahibinin de nerde olduğunu da bilemiyoruz. Bu yüzden zorluk çekiyoruz. Araba park yerleri olduğu halde  bazıları park yerine götürmeyip rast gele yerlere bırakıyorlar  lütfen bu sorunlar giderilsin  böyle gelişi güzel park edilen araçlar  engellensin. Bir çok okurumuzun şikâyetini köşemize taşıdık. inşallah bu sorun  kısa sürede çözüme kavuşur.

2: BiRiNCi SINIF iLÇE ERGANi'DE MÜFTÜ YOK

     Vaaz,hoca ve personel şefi yok; ama Dicle'de Çermik de üçüncü sınıf ilçe olmalarına rağmen vaaz hocaları var.Biz de ise bir imam hem müezzinlik ve imamlık hem de hutbeye çıkıp vaaz  veriyor. Ergini'nin iki tane  vaaz  hoca kadrosu olduğu halde neden verilmiyor,  vaaz hocamız gelsin.

3: Bu güne kadar defalarca yazdık. Okula gitmeyen gençler okul önünde dolaşıyor. Bu gençlerin eğitim kurumlarının etrafında ne işi var. Okul çevresinde dolaşan gençler, eğitim gören öğrencilere zarar vermektedir. Okulla ilgisi olmayanların eğitim kurumlarının çevresinde ne işi var. ilçemizde iş imkânı olmadığından bu gençlerimiz erken yaşta uyuşturucuya alışıp, çevrelerine kötü örnek oluyorlar. ilk önce ilçemizde sosyal alanlar yaratıp gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan önlememiz gerekir. Gençler bizim geleceğimizdir.
NOT: Gazeteniz  Ergani haber de yayınlanan haberlerime köşe yazılarıma gelen yorumları önümüzdeki  Cuma günkü köşemde sizlerle paylaşacağım.
Bu adrese sorunlarınızı ve yorumlarınızı gönderebilirsiniz.  

  mustafauzulmez@Hotmail.com

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı