Advert
HiA‡ BiR BAŞARI TESADAœF DEĞiLDiR
Mustafa Üzülmez

HiA‡ BiR BAŞARI TESADAœF DEĞiLDiR

Bu içerik 6136 kez okundu.
Kimileri okuyarak bir yere gelir kimileride süzülerek. Okuyan yazıya bakmadan  kolay kolay bir şey anlatamaz. Süzülerek gelen çekirdekten yetiştiği için hafızasında bellek gibidir. Süzülerek gelenlerden biride Ekrem Senvar’dır. Ekrem Senvar’ın iki başarısı var. Biri gazetecilik diğeri Erganispor ve Ergani Gençlerbirliği sporu başarıyla yürütmek. Hiç bir başarı tesadüf değil. Uzun emek ve çana sonucunda elde edilir. Bu başarılar küçümsenecek bir olay değil. Takdir ve tebrik edilir.
 Spor başkanımız Senvar bu çocukları sokaklarda topladık. Kimileri ayakkabı boyacılığı yapıyordu, kimileri lokantada çıraklığı ve bir çoğuda boş dolaşıyordu. Biz bunları getirdik yetiştirdik, şimdi gördüğünüz gibi başarıdan başarıya koşuyorlar. Geleceğin yıldızları olacak her biri, bir yerde büyük takımlarda top koşturacak. Biz çocuklarımızla gurur duyuyoruz, bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Çocuklarımıza  sahip çıkmamız lazım, bunlar altın ayaklı gençlerdir. Ergani Genlerbirliği U-17 Şampiyonu, 14 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik 33 puanla lig şampiyonu. Başkan Senvar’ın evide yok, arabasıda yok sadece bir fotoğraf makinası birde kalemi var. 
Yaptığı haberlerle yetkililerin icraatları ve vatandaşların sorunlarını kamuoyuna duyuruyor ve kimseden bir aferin beklemez.
Laf lafa gelince çok kimseler mangalda kül bırakmaz. icraata gelince ortada bir şey yok. 
Ekrem Sevar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum başarıların devamını diliyorum. 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı