Advert
Yazar Nasıl Olmalı
Mustafa Üzülmez

Yazar Nasıl Olmalı

Bu içerik 6327 kez okundu.
Gül ağaçı yoksa Zakkum ağacı, Yazar kimdir ne yazar en yeni bilgileri en güzel duyguları yaşatmak için yola çıkan kervana benzer. Yaz kış, dağ taş demeden arar sorar fotoğraf çeker yazar çizer kahcı olması için kitap çıkarır ve paylaşır. Bunu yaparken insanlar arasında eşit davranmayan azami dikkat eder. Eğer yazar taraf tutuyorsa o yazar yazar değil, bostan bozardır. Kokmuş ete benzer. Oeti kaynatsan bile yiyilmez, götürüp çöpe dökeceksin. Yazar herkesten yana bizden biri içimizden biri olmalı. Yemek mide bulandırmamalı, suyun toprakla buluşması gibi olmalı. insanlara tepeden bakmamalı, ne idim ne oldum dememeli. Herkes eşittir. Yazar Fetih ruhlu olmalı, yazar kara çalı değil gül behçesi olmalı. Dilimizi kalemimizi kötü şeylere değil, güzelleri söylemeye ve yazmaya kullanmalıyız. Yazar meyve ağacı gibi olmalı ki herkes ondan faydalansın. Yazar dediğin güldür herkes onu koklar faydalanır. Yazar gül ağacına zakkum aşılamaz. Zakkum ağacını biliyorsunuz zehirlidir. Yılan zehirine benzer. 
Çocuklarımızı iyi yetiştirmek lazım, kimle arkadaştır bu çok önemlidir. Arkadaşını söyle bana senin kim olduğunu söyleyeyim. Arkadaşın karga mıdır, bülbül müdür nasıl yaşar?
Biliyorsunuz ki karga leşe bülbül ise insanı güle götürür. Şunu da unutmayalım ki, gül dikmemiş gül yetiştirmemiş bir kimse bülbül sesine hasrettir. 
Haftaya başka bir konuda buluşmak üzere gazetemizi takip edin sevgilerimle.
Kalın sağlıcakla
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı