Advert
BU iLA‡EMiZE SAHiP  A‡IKMAK LAZIM!
Esat Taştekin

BU iLA‡EMiZE SAHiP A‡IKMAK LAZIM!

Bu içerik 6968 kez okundu.
Malum yılın son ayına girmiş bulunmaktayız. Artık zaman hesapları toparlama zamanı. Yıl boyunca devam eden veya çalışmaları süren işlerin toparlanması gerekiyor. Bitirilebilinenler bitirilecek geriye kalanlar ise seneye kalacak.
 
Kente ve kentliye sahip çıkmak lazım. Bunun için herkes elinden geleni yapmaya çabalıyor. Yapılması gereken ise herkesin koordineli bir şekilde gücünü ortaya koyup bir bütün olarak kentin gelişimine planlı bir şekilde katkı sunmaktır.
ilçemiz çok hızlı büyüdüğümüzü kabul etmemiz gerekiyor. Nüfusu 130 binlere dayanan devasa bir kentten söz ediyoruz artık.
Bunun yöneticilerimiz tarafından da görüldüğünün ve katkılarının da küçümsenemeyeceğini vurgulamak gerekiyor. Buna rağmen kentimiz için biraz daha çalışmamız gerektiği veya çalışmalarımızı hızlandırmamız gerektiği açık. Çünkü hızla ortaya çıkan ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor.
Kente bu yıl içinde başlanılan bazı yatırımların da acilen bitirilmesi gerekiyor. Rahat bir trafik akışına sahip olabilecek ancak trafik nedeniyle vatandaşların oldukça sıkıntı çektiklerini de hatırlatmakta fayda bulunmaktadır. 
Kısacası her alanda inşaat çalışması var. Kent kendine yaraşan konuma gelmek için gayret sarf ediyor. Kent yöneticilerinin de yeni vizyon çerçevesinde kent çalışmalarını hızlandırması ve özellikle kent içindeki çalışmaları tamamlamaları gerekiyor ki kentin yapısı otursun ve ekonomik anlamda da bir sıçrama gerçekleştirsin. Bunun yolu da kentimize sahip çıkmaktan ve güç birliği yapmaktan geçer. Herkes kendi gücü oranında ve istekle katkı sunarsa hak ettiğimiz yere kısa sürede varmamız mümkün olabilecek.
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı