Advert
Bu günler mazi olacak
Esat Taştekin

Bu günler mazi olacak

Bu içerik 6484 kez okundu.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra hain fetö terör örgütünün gerçek yüzünü  toplumun tüm kesimleri görmeye başladı.
Hükümetin ve devletin bu hain örgütle mücadelesi tüm hızıyla devam etmektedir.     Ülke olarak gerçekten zor günler yaşamaktayız bu mücadele elbet devam etmesi gerekir. Ancak kurtlar yağmurlu havayı sever misali insanların önceki kinlerinden dolayı bir birlerini haksız yere suçluyabilme bir birine iftira atabilme ihtimalleri dikkate alınarak araştırma ve incelemenin titizlikle yapılması gerekir.
Bugünler yarın mazi olacaktır. Bu günlerde yaşanan olaylar tarihe geçecektir. Kim bilir kaçtane belgesel hazırlanacaktır.
Bugün itibari ile toplum bir bunalım memurlarda tedirginlik hatsayfaya ulaşmıştır. Kahvede, işyerinde, sokakta dolaşan herkes kendi kafasına göre bişeyler uydurmaktadır’ yok efendim şu kurumda şu kadar kişi alınacak, şu kurumda şu kadar kişi göreve başlayacak yok efendim yakında bir kararname çıkacak gibi hiçbir dayanağı olmayan sallama ve ön yargılarla insanların kafasını karıştırmaktadırlar. 
Basında da hükmet cephesinde de kamu personelini aydınlatacak bir açıklamaya rastlanılmamaktadır.
insan oğlu fıtratı gereği ön yargıda buluna bilir. Ama bu ön yargı son zamanlarda aşırıya kaçmaktadır. Siz siz olun emin olmadığınız bir konuda yalan haber asparagas haber yaymayın. insanların duyguları ile oynamayın ana yasanın mahsumiyet karinesine saygılı olun bu ilke hepimizin yarın hepimize lazım olacak terör örgütleri ile bağlantısı olmayan insanları ayıklayın bakınız cumhur başkanımız, at izi it izine karışmış diyor. Bu söz çok önemlidir. Bu söze kulak vermeliyiz. Yukarıda yine dediğim gibi bu günler mazi olacak
Bugün yaptıklarınızdan yarın utanmayınız. Bu ülke çok badireler atlatmıştır. inşallah bunu da atlatacak hak ettiğimiz huzura kavuşacağız..
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var