Advert
Dün bir rüya gördüm

Dün bir rüya gördüm

Okuyucularımızın hatırlayacağı gibi geçen haftaki rüyamızda belirttiğimiz üzere Galip Ensarioğlunun telefondan bana anlattıklarını okuyucularımızla paylaşacağımı yazmıştım.

Bu içerik 6678 kez okundu.

 

Galip beyin bana anlattıkları birçok konunun Ergani ile ilgili kısımlarını sizinle paylaşmak istiyorum. 
ilçemiz hastanesinin biran önce açılıp hizmete başlaması için sağlık bakanlığı ve toki ile yoğun temaslarda bulunduğu ,yeni hastanede farklı branşlardan doktor göndereceğini varsa tıbbi cihaz eksikliğini gidereceğini Erganili vatandaşlarımızın hakkettiği düzeyde hizmetin sunulması için elinden gelen hertürlü gayreti göstereceğini anlattı. 
“Küçük beyinler kişileri konuşur orta beyinler olayları büyük beyinlerse fikirleri tartışır” ünlü sözü hatırlatarak bu sözü kendine şiar edindiğini ve bu bağlamda siyaset yaptığını , kahve köşelerinde yapılan dedikodulara kulak asmadığını, adeta kulağını tıkadığını anlattı. Yine bir soruma cevaben mecliste bulunan başta Diyarbakır milletvekilleri olmak üzere mevcut ve geçmiş hiçbir milletvekili ile bir sorununun olmadığını herkeslen iyi geçindiğini anlattı. Yine sorduğum bir soruya cevaben Ergani ile ilgili güzel projelerinin olduğu,en az Dicle kadar erganiyi sevdiğini, Erganide dedelerinden kalma kadim dostlarının bulunduğu ve bu dostluklar sonsuza kadar sürecek diye cevaplandırdı.
Hastanenin açılışı için bir tarih verebilirmisiniz diye sorduğumda; kurban bayramından önce açılacağını müjdeledi. Teşekkür edip telefonu kapattım
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı