Advert
DAœN BiR RAœYA GA–RDAœM

DAœN BiR RAœYA GA–RDAœM

Sen hayal et biz gerçekleştirelim projesi ile ilgili kurulan komisyonun projeye destek vermeleri için esnaf ziyaretine çıktığımı rüyamda gördüm .

Bu içerik 6417 kez okundu.

 

Bir çok esnaf projeye katkı sunuyorlardı. Çamaşır, bulaşık ve buzdolabı gibi beyaz eşyadan tutun  bisiklete varıncaya kadar katkılar sunuluyordu. Çünkü biliyorlardı ki, bu yardımlar öksüz ve yetim çocuklara gidecekti. Arada taleplere yüzünü ekşiterek tepki gösterenlerde vardı ama esnafın çoğunluğu gönül rızasıyla yardımlar yapıyordu, ismini zikretmek istemediğim bir çok insan  komisyon üyesiymiş gibi diğer esnaf arkadaşını arıyordu bu beni çok mutlu etmişti. Ayrıca esnafımızın bu duyarlılığı bir Erganili olarak beni çok mutlu etmişti rüya ya; o sırada televizyonda bir haber geçiyordu Ergani ilçesinde başlatılan öksüz ve yetimleri sevindirme projesi tüm yurda yayılmıştı hükümet düzeyinde projenin Türkiye geneline yayılacağı söyleniyordu rüyada da olsa gazeteci gazetecidir bende haberi gazeteme taşıyorum.

Kaymakamımız sayın Erdinç YILMAZ’ın başlattığı bu projeden elde ettiği başarının sevinci gözlerinde okunuyordu rüya ya o sırada esnafın biri bize bir fikir ortaya attı. Esnafın fikri şöyle idi, ünlü bir sanatçı davet edelim şehirde büyük bir konser verilsin bu konserden elde edilecek geliri projede kullanalım. Sanatçı ile ilgili farklı fikirler ortaya atıldı, uzlaşma sağlanamadı. Kimisi Yıldız Tilbe’yi çağıralım, kimisi Sezen Aksu’yu, kimisi Müslüm Gürses’i kimisi izzet Yıldızhan’ı çağıralım diyordu. O sırada telefonum çaldı telefonun ziliyle uyandım bunun rüya olduğunu anladım ama ne gariptir ki arıyan izzet Yıldızhan’dı nemi konuştuk diyeceksiniz e her halde projeyi konuştuk

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var