Advert

İŞ ADAMLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İlçemiz Erganili güzide iş adamlarından olan Cenap Kılıçkap ve Kayhan Kılıçkap gazetemiz Ergani Haber’e nezaket ziyaretinde bulundular.

İŞ ADAMLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET
Bu içerik 10237 kez okundu.

Erganili ve bir birinden başarılı olan değerli iş adamlarımızdan İstanbul da Candeğer   İnşaat Pazarlama sahibi Cenap Kılıçkap, Antalya Side de otel sahibi Kayhan Kılıçkap  gazetemiz Ergani Haber i idare merkezinde ziyaret ederek, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Esat Taştekin ile bir süre sohbet ettiler.
Bir araya gelen üçlü ilçenin sorunlarını ve Ergani’ deki iş hayatı hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Ergani Haber Gazetesi Sahibi Esat Taştekin; “ Bir birinden değerli, saygıdeğer iş adamlarımızın bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendim ve ekibim adına kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizlere onur verir, güç verir. Böyle güzel insanların dostluğuna her zaman güvenilir. Kendilerine iş hayatlarında başarılar dilerim” dedi.
İş adamlarımızdan Cenap Kılıçkap; “ Ergani’de olmazsak bile sosyal medyada  yerel sorunlar ile bir çok kez fikir alış verişinde bulunduk. Bu günde Esat Beyi ve Gazete personellerini ziyarette bulunmak istedik. Kardeşimiz sağolsun bizleri kırmayarak kabul etti. Bende kendisine hem yayın hayatında hem de sosyal hayatında başarılar dilerim” dedi.
Kayhan Kılıçkap; “ Esat Bey´ e bizleri kabul ederek sıcak duygular içerisinde karşımasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı