Advert

Kaymakam Karaaslan’dan "Ramazan Bayramı" mesajı

Kaymakam Karaaslan’dan
Bu içerik 1238 kez okundu.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekiili Ahmet Karaaslan  “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kaymakam Karaaslan, mesajında şu cümlelere yer verdi;
“Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır.
Asırlarca, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu coğrafyada, millet olarak Ramazan ayında yakaladığımız manevi havayı bütün hayatımıza yansıtmamız en büyük temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, başta Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Şehit aileleri ve Kahraman Gazilerimiz olmak üzere, tüm Erganili hemşerilerimizin ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak