Advert

Duyuru Yapmayın

Duyuru Yapmayın
Bu içerik 15284 kez okundu.
İlçemize yeni atanan kaymakam bey 10 gün olmamasına rağmen hızlı bir giriş yaptı diyebilirim. Daha kurum amirlerini tanımadan esnaf, köy, okullar ve ilçenin bazı yerlerini hızlı bir şekilde ziyaret etti.
İlçemize gelen kaymakama çiçeği burnunda deriz. Esnaf ziyaretinde bazı kaldırımlarda doğalgazın yapmış olduğu kaba ve sıradan dolgular kaymakam beyin hoşuna gitmediğinden, dolguların yenineden yapılması için talimatta bulanarak kaldırım çalışması yapıldı.
Ne yazık ki...
Bazı kişiler kaymakam bey esnaf ziyaretinde doğalgazın yapmış olduğu dolgulara ayağı takılmış... ve kızarak... bu dolguları kapatın talimatı vermiş, diye söyletiler oldu.
Bu söylentiler belediyeden rant alamadıkları için yapılan bir karalama kampanyası olduğu iddia edildi.
Buraya kadar tamam... diğer bir vahim olay ise başka..
Yeni atanan Kaymakam ve belediye başkan vekili olarak göreve geldiği günden 10 gün sonra, Ergani Belediyesinde reklam yani bir duyuru gönderildi.
9 Eylülde gönderilen...
Duyuruda; Her Salı Halk Günü, Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ahmet KARAASALAN Tarafından Her Hafta Salı Günleri Ergani Belediyesi Toplantı Salonunda 10:00-12;00 Saatlerinde Halk günü Toplantısı Düzenlenecektir.
İletişim ve Rendevu 0412 611 50 21-27.. Bizlere ...Gönderildi..
Yerel Medya olarak, gönderilen duyuruyu sosyal medyada paylaştık...
Salı günü saat 10’da halk günün’de Basın olarak Belediye kapısında beklemeye başladık. Belediyenin giriş kapısında bir kaç kadın vardı... ve belediye kapısının önünde basın olarak bekledik.
İlçemize yeni atanan Kaymakam ve belediye başkan vekili Ahmet KARAASLAN, basına selam vererek toplantı salonuna girdi... Basın olarak bizde takip ettik. 2. Katta olan toplantıya katılmak istedik.... Ama.. bir memur yasak diyerek.. basına kapalı bir toplantı dedi.
Bunuda anladık ama... Salı günü halk toplantısı var diye basına duyuru atmayın derim...
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Çermik'te kaybolan genç için aramalar devam ediyor
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü