Advert

GGC, öğrencilerle buluşuyor

GGC, öğrencilerle buluşuyor
Bu içerik 1284 kez okundu.
Eğitim çalışmalarını desteklemeyi en önemli faaliyetlerinden alanlarından biri olarak belirleyen Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, bu kapsamda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

GGC Başkani Felat Bozarslan, Tarz Koleji tarafından düzenlenen “Geleceğin Meslekleri ve Kariyer Planlama” programına katıldı. Programda bir konuşma yapan GGC Başkanı Bozarslan, mesleki deneyimlerini ve gazetecilik yaşamı boyunca karşılaştığı olayları öğrencilere aktardı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan, Tarz Koleji öğrencileriyle gerçekleşen buluşmada, mesleki deneyimlerini paylaştı. Bozarslan, genç gazetecilere ilham verici bir konuşma yaparak, medya sektöründe karşılaştığı zorluklarla nasıl başa çıktığını ve başarıya giden yolda hangi adımları attığını detaylı bir şekilde anlattı.

ggc-cogrenci.jpegÖğrencilerin merak ettiği konuları sorduğu etkinlikte Bozarslan, medya sektöründeki değişimler ve teknolojik gelişmelerin gazetecilik mesleğini nasıl etkilediğini açıkladı. Ayrıca, haber yapma süreci, doğruluk ve tarafsızlık gibi gazetecilik prensipleri hakkında da öğrencilere önemli bilgiler verdi. Sıcak bir ortamda geçen toplantı öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Etkinlikte Hukukçu- Eğitimci Aydın Ak, Öğretim Görevlisi Yunus Emre Ayna, Psikolog Ayşe özsu Özkan ve Mühendis Ümran Biter de deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. (Haber merkezi)

 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak