Advert

GURURLA 21 YIL...

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu tarafa doğru ve güvenilir habercilik ilkesinden vazgeçmeyen ve Ergani’de gazetecilik alanında 21’nci yaşına bastı..

GURURLA 21 YIL...
Bu içerik 19400 kez okundu.

Tam 21 yıl önce 20 Ocak 2000 yılında ilçemizin en önemli kilometre taşlarından birisi olan Ergani Haber Gazetesi yayın hayatına başlamıştı.
Aradan geçen 21 yılda Ergani Haber Gazetesi; hem basılı olarak, hem de internet sitesi aracılığı ile uzakları yakın etti ve her hafta 100 Binlerce Erganililerin sesi, gözü, kulağı oldu.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Esat Taştekin yıldönümü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Herşeyden önce gururluyuz, mutluyuz, sevinçliyiz. Yerel gazeteler arasında 21 yıl gibi uzun bir süre ayakta kalabilmeyi başaran nadir bir gazeteyiz. Böyle bir gazetede alın teri dökerek çalıştığım için gururluyum.
Taşra ilçelerde gazete çıkarabilmek, herkesi mutlu etmek, kimseyi kırmamak, dökmemek veya rahatsız etmemek nerdeyse mümkün değil. Gazetemiz tarihi boyunca bir çok kez tehdit edildi, eleştirildi, dava edildi, yeri geldi darpa maruz kaldı, ama hiç bir zaman doğruluğundan, tarafsızlığından ve kendi ilkelerinden ödün vermedi.
“KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLİZ”
Şu konunun özellikle altını çizmek istiyorum. Ergani Haber Gazetesi hiç kimsenin tekelinde değildir. Ergani Haber Gazetesi Erganililerin gazetesidir!.. Bizler sadece bu gazetede alın teri döken emekçileriz. Bize hiç kimse Ergani Haber gazetesi bizim haberimizi yapmadı veya hiç bir siyasi bizim haberimiz yayınlanmadı diyemez. Başımız dik, alnımız açık. Eleştirilemez, sorgulanamaz, çomak sokulamaz denilen bir çok kişinin ve kurumun üzerine gittik. Yanlışı, hatayı, yolsuzluğu, haksızlığı haykırdık. Yaptığımız bir çok haberle ilçemiz menfaatleri doğrultusunda kazanımlar elde ettik, etmeye de devam edeceğiz. Şimdiye kadar çelme takmak isteyenler oldu, biliyoruz ki bundan sonrada olmaya devam edecekler. Ancak, aslolan ayakta kalabilmek, başarılar elde etmek ve nice 21 yılları Erganililer den ve yöneticilerimizden bir isteğimiz var. Birbirimizi sevelim ve sayalım. Bizler birlik ve beraberlik doğrultusunda çalışırsak kazanamayacağımız hiç birşey yoktur.
Şimdiye kadar gazetemize emek veren yazarlarımıza, muhabirlerimize, editörlerimize, kısaca emeği geçen herkese ve gazetemizi ayakta tutan tüm okurlarımıza, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Müslüm Üzülmez     2021-01-21 Ergani Haber gazetesine nice 21 yıllar diliyorum. Bu, önemli bir başarı. Kutluyorum. Emeği geçenlere selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Müslüm Üzülmez
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı