Advert

Kaymakam Karaaslan’dan Basın Bayramı mesajı

Kaymakam Karaaslan’dan Basın Bayramı mesajı
Bu içerik 4826 kez okundu.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ahmet Karaaslan, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Karaaslan mesajında, şunları söyledi:

“Günümüzde her insanın habere ulaşma, gerçek bilgiyi öğrenebilme ve fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü hiç şüphesiz ki modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Bu doğrultuda basın, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberler ile kamuoyunu aydınlatma mesleğidir.

İlçemizde meydana gelen her türlü olumlu ve olumsuz gelişmelere dair kamuoyu oluşturarak, İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine ciddi katkılar sunan mahalli basın, mesleki ilke ve esaslar çerçevesinde bugüne kadar icra ettikleri görevlerini, bundan sonra da aynı hassasiyet ile devam ettireceklerine canı gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; 24 Temmuz “Türk Basını’nda Sansürün Kaldırılışının” 115’inci yıldönümü dolayısıyla İlimiz ve İlçemiz de faaliyette bulunan tüm yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşlarımız, mahalli ve ulusal haber ajansı temsilcilerimiz başta olmak üzere üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleğini icra eden tüm basın ve yayın emekçilerimizin “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı içtenlikle kutlar, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak