Advert

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'müzü unutmayanlara teşekkürler!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'müzü unutmayanlara teşekkürler!
Bu içerik 2316 kez okundu.

1961 yılından beri kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gün boyu Ergani Haber Gazetesine tebrik mesajları, mailler ve telefonlar geldi, gazete merkezimize çiçek ve ziyaretler gerçekleştirildi.

Ergani Haber gazetesine  yoğun kutlama mesajları geldi. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşların da unutmadığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gelen telefon, mesaj, mail ile çiçek ve çikolataların ardı arkası kesilmedi. 

Gazete  ziyareti gerçekleştiren Ergani Uğur okulları müdürü, Gazeteciler günümüzü kutlayan Hamza Özkan, “İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakârca çalışmakta olduklarını hep beraber müşahede etmekteyiz. Ülkemizin ve İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakârlık ve gayretlerini takdirle karşılarken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu. 

Herkese teşekkür eden Ergani Haber Gazetesi İmtiyaz Esat Taştekin de; "Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve dostlarımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gelen telefon, mesaj, mail ile çiçek ve çikolataların ardı arkası kesilmedi. Düşünceli davranışları ve nazik ziyaretleri için bizleri unutmayan değerli isimlere Ergani Haber Gazetesi adına teşekkür ediyorum” 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak