Advert

Gazeteciler Bayramını kutladılar

Gazeteciler Bayramını kutladılar
Bu içerik 5878 kez okundu.
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla AK Parti Ergani ilçe Kadın Kolları Başkanvekili Songül Batır ve partililer Ergani Haber Gazetesini ziyaret etti.
Basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlayan AK Parti Ergani ilçe Kadın Kolları Başkanvekili Songül Batır “Basın mensupları olarak saat kavramı gözetmeksizin mesleğiniz gereği yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına yaptığınız görev çok önemli. Bizler çalışmalarınızı her zaman takdirle karşılıyoruz ve 21 Ekim Gazeteciler Bayramınızı kutluyoruz. Çalışma hayatlarınızda da sağlıklı başarılı görevler temenni ediyoruz” dedi.
 “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
2019 Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden AK Parti Ergani ilçe Kadın Kolları Başkanvekili Songül Batır “ Gerek ilçe yönetimi, gerek kadın kolları gerekse ilçe gençlik kollarımız gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ergani Belediyesini AK Belediyecilik yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Ziyarette günün anısına AK Parti Ergani ilçe Kadın Kolları Başkanvekili Songül Batır gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Esat Taştekin’e çiçek takdim etti.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı