Advert

SAYAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

SAYAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Bu içerik 23470 kez okundu.

Başkan Sayan’ın  basın mensuplarına hitaben yayımladığı mesaj şöyle:
“Meslek hayatları boyunca birçok zorlukla mücadele eden basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Sosyal medyanın hayatımızda daha fazla yer edinmesiyle doğru ve tarafsız habere ulaşmak zor hale geldiği bu günlerde, meslek ahlakına uygun, bağımsız ve tarafsız bir şekilde kamuoyunu bilgilendirme gayretinde olan siz basın mensuplarımızın önemi daha da artmıştır.
Farklı fikir ve düşüncelerin zenginliğini idrak etmekte vazgeçilmez bir konuma sahip olan basın mensuplarımızın zaman ve mekân gözetmeksizin görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini izliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ergani’de görev yapan yerel gazetecilerimiz başta olmak üzere, nerede ve nasıl olduğuna bakmaksızın görevlerinin başarıyla yerine getirmek derdinde olan, gazetecilik meslek ahlakı ve bilinci ile hareket eden tüm basın mensuplarının gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı