Advert

KORONA GAZETECİLERİ DE VURDU!

Kamuoyunu aydınlatmak mamacıyla sahada aktif olarak çalışan basın mensupları da Koronavirüs salgınından kaçamadı. Türkiye geneli hizmet veren İlke Haber Ajansı’nın bazı muhabirleri, haber takibi sırasında Kovid-19’a yakalandı. Korona teşhisi konulan gaze

KORONA GAZETECİLERİ DE VURDU!
Bu içerik 18699 kez okundu.

Foto: Arşiv

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını birçok sektör gibi basın sektörünü de olumsuz yönde etkiledi. Yaşanan olayları okuyucularına aktarmak amacıyla sahada aktif olarak çalışan gazeteciler, almış oldukları tüm tedbirlere rağmen virüsten kaçamadı.  Edinilen bilgiye göre Türkiye geneli hizmet veren İlke Haber Ajansı’nın (İLKHA) bazı muhabirleri, haber takibi sırasında Kovid-19’a yakalandı.  Korona teşhisi konulan gazeteciler, pandemi hastanelerine yatırılarak tedavi altına alınırken, İlke Haber Ajansı konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

‘Bazı arkadaşlarımızınCovid-19 testleri pozitif çıktı’

Okuyucu ve abonelerinden bu süreçte yaşanan aksaklıkları maruz görmelerini isteyen Ajans, “Malum Covid-19 salgınından dolayı aylardır Dünya genelinde olağanüstü bir süreç yaşanıyor. Bu salgından dolayı birçok sektör olumsuz etkilendi. Biz bu süreci en az sıkıntı ile geçirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Muhabir arkadaşlarımız sahada görevlerini icra etmeye çalıştılar. Ancak bu süreçte bazı muhabir arkadaşlarımız Covid-19 testleri pozitif çıktı. Karantinaya alındılar, hastaneye yatmak zorunda kaldılar. Bu durum haber çalışmalarını ve hizmet kalitemizi olumsuz etkiledi. Bu süreç bir süre daha böyle devam edebilir. Bu olumsuzluktan dolayı özür diliyoruz ve bizi anlayışla karşılamanızı ümit ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı