Advert

GGC'den Bağlar Belediyesiç™ne ziyaret

Diyarbakır Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetiç™nin (GGC) yeni yönetimi Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baranç™ı ziyaret etti.

GGC'den Bağlar Belediyesiç™ne ziyaret
Bu içerik 5372 kez okundu.

Diyarbakır Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni kongresinde seçilen Başkan Mehmet Veysi ipek ve yönetim kurulu üyeleri Muhuttin Talay, Mücahit Ceylan, Aytaç Akhan Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran’ı makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Yeni yönetim olarak Diyarbakır’daki kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini belirten Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysi ipek, meslek örgütü olarak kendilerinin de değişim içinde olacaklarını söyledi. Kentin dinamikleri, kentin olmazsa olmazları olduğunu söyleyen ipek şöyle konuştu: “Bunlardan biri de belediyelerdir. Belediyeler arasında Bağlar Belediyesi çok önemli bir yer tutar. Bağlar Belediyesi’nin temsil hizmet ettiği nüfus da çok fazla. Ve tırnak içinde, yalnızca Diyarbakır’ın güzel yanlarını gösterin diyenlere de örnek gösterdiğimiz bir ilçedir”. Basına olan saygınlığı korumak ve mesleği objektif olarak yapmak için çaba içinde olacaklarını belirten ipek, “Mesleki olarak tek taraflı durduğumuz noktada insan hakları, demokrasinin gelişmesi ve geleneklerdir. Bu üç noktada evrensel tarafsızlık ilkesine uyma yönünde çaba sarf edeceğiz. Mesleki sivil toplum örgütleri içerisinde her görüşe saygılıyız ve her kesimin düşüncelerini tarafsız bir şekilde yansıtmak durumundayız” dedi. ipek aynı zamanda halkla belediyeler arasında da basının köprü olma rolünün olduğunu ve bu dönemde bu konumlarına yaraşır bir çalışmayı sürdüreceklerinin bilgisini verdi.

Başkan Baran ise, yeni seçilen yönetimi kutlayarak ziyaretten dolayı teşekkür etti. Baran, “Günümüzde özellikle basının rolü çok önemli. Tarafsız işini yapabilen gazetecilere ihtiyaç var. Yaşananları bütün gerçekliğiyle kamuoyuna yansıtılması gerekir. Medyanın kendi gücünü objektif ve bağımsız bir şekilde kullanmasının önemli bir nokta olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştu.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine