Advert

Kaymakam A‡oban, gazeteciler gününü kutladı

Kaymakam A‡oban, gazeteciler gününü kutladı
Bu içerik 5391 kez okundu.

Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle, ilçedeki basın kuruluş temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.

Gazetecilerle ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulunan Çoban, basın mensuplarının; demokratik bir toplumun en başta gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi icra ettiğini söyledi.

Toplumda fitne ve fesat çıkarmaya yönelik provokasyonların önüne geçmek, bunu amaçlayan hainlerin emellerine ulaşmalarına mani olmak noktasında basın mensuplarının ilkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile yerine getirdikleri görevin ehemmiyetinin daha da arttığına işaret eden Çoban, “Tarihimizde eşi görülmemiş bir ihanet ile devletimizin bekasına ve milletimizin kardeşliğine 15 Temmuz darbe girişimi ile kast eden hain odaklara karşı güvenlik güçlerimizin kahramanca karşı koyuşu, milletimizin dik duruşu yanında basın kuruluşlarımızın da demokrasiden yana tavır takınmaları bu hainlerin emellerine ulaşamamasında büyük pay sahibi olmuştur. Medya kuruluşlarımızın ve basın mensuplarımızın demokrasimizin, milli ve manevi değerlerimizin yanında olmaları küresel şer odaklarının ve taşeron olarak kullandıkları terör örgütlerinin devletimize ve milletimize karşı bugün de sürdürdükleri hain saldırılar ile amaçladıkları ortamın oluşması önünde büyük set olmaya devam etmektedir. Basın kuruluş ve mensuplarının bundan sonra da bu sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceklerine olan inancımla bütün basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Yemeğe katılan gazeteciler ise, anlamlı günlerinde unutmayarak, kendilerini ağırlayan Kaymakam Mesut Çoban’a teşekkür ederek, bu tür görüşmelerin ayda bir de olsa tekrarlanması temennisinde bulundular.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine