Advert

AQUA Fabulous Gazeteciler ile buluştu

AQUA Fabulous Su Arıtma Sistemleri Ergani Bayisi, basın mensupları ile bir araya geldi.

AQUA Fabulous Gazeteciler ile buluştu
Bu içerik 6331 kez okundu.
AQUA Fabulous Su Arıtma Sistemleri Güneydoğu Bölge Müdürlüğü'nün Ergani'de düzenlediği yemeğe, Ergani Söz Gazetesi ve Ergani Radyo Haber Müdürü Ekrem Senvar, Ergani Haber Gazetesi imtiyaz Sahibi Esat Taştekin, ilçede görev yapan gazeteciler veDOĞA GRUP AVM AQUA Fabulous Güneydoğu Bölge Müdürü ilhami Doğan, Reklam Müdürü Erkan Akhatun katıldı. 
Doğa Grup AVM AQUA Fabulous Güneydoğu Bölge Müdürü ilhami Doğan, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, "Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize yanıt verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
 "10 YILDIR TEMiZ SU iÇiRMEK iÇiN HiZMET VERiYORUZ" 
Doğa Grup AVM'nin 10 yılı aşkın bir süredir insanların sağlıklı su içebilmesi için su arıtma sektöründe hizmet verdiğine işaret eden Doğan, "Türkiye'nin 42 yerinde şubesi olan firmamız Bölge'de de iddialı bir çıkış yaparak Bölge halkının sağlıklı suya kavuşmasını sağladı ve sağlamaya da devam edecektir. Sağlıklı su derken Bölgemizde kullanılan su içindeki zararlı maddelerden söz etmek gerekirse, yosundan tutun da arsenik krom, kireç ve hatta cıva bile bulunmaktadır. Bizler sunduğumuz hizmet ile vatandaşı kirli su kullanmaktan kurtarıyoruz. Bunun yerine sağlıklı ve daha temiz su içmesini sağlıyoruz. Ben Güneydoğu Bölge Müdürü olarak Genel Müdürümüz Sayın Emin Beyoğlu'na da bu konudaki desteklerinden ötürü teşekkür etmek isterim" diye konuştu. 
iLK ADIMI ERGANi'DE ATTIK
Doğan, Bölgede ilk adımlarını Diyarbakır'ın en büyük ilçelerinden biri olan Ergani'den atmak istediklerine değinerek, "Ergani konumu itibari ile merkezi bir konumda. Buradan diğer ilçeler ile iletişim kurmak daha sağlıklı. Elbette firmamız bölgede bununla sınırlı kalmayacaktır öncelikli hedefimiz Güneydoğu Bölge Bayiliğini Diyarbakır'da açabilmektir. Bu noktada aslında en çokta siz basın mensuplarından destek beklemekteyiz. Bugüne kadar Ergani'de firmamızı halkımıza anlatmakta sunmuş olduğunuz desteklerden ötürü de teşekkür ederiz. Bizler firma olarak halkımızın daha sağlıklı su içebilmesi için elimizden geleni yaparken sizlerden ve Bölge Halkımızdan da Desteklerini esirgememelerini bekleriz. Katılımınızdan ötürü bir kez daha teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından program verilen yemek programının ardından davetli gazetecilere ilçeye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak