Advert

Pislikleri temizliyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergani ilçe Sekreteri Halim Tunç, hükümetlerinden önce Köy görüntüsünde olan Erganiç™nin artık hayat bulduğunu söyledi.

Pislikleri temizliyoruz
Bu içerik 3594 kez okundu.

 

Tunç, ‘’ Bizden önceki, hükümetler, ilçemize tek bir çivi çakmadı. Şimdi her alanda hizmet seferberliği var. ilçemiz her geçen gün daha iyileşme gösteriyor. Bizden önceki hükümetlerin bıraktığı pislik ve enkazları temizliyoruz’’ dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergani ilçe

Sekreteri Halim Tunç, geçmiş hükümetlere açtı ağzını yumdu gözünü. AK Parti hükümetine kadar Ergani’nin hep ihmal edildiğini kaydeden Tunç, ‘ O halka eziyet çek- tiren hükümetler Ergani’ye de eziyet çektirdi. Yığınla sorun bıraktılar. Şimdi biz o pislikleri temizlemeye çalışıyoruz’’ dedi.

ERGANi’DE DiNDAR GENÇLiK

Ergani ilçesinin Güneydoğu’nun en büyük ilçesi olduğunu kaydeden Tunç, ‘’ Ergani yıllarca hizmetten yoksun bırakılmıştır. Türkiye’nin çehresini değiştiren AK Parti ilçemizin de sosyal, kültürel ve sağlık alanı başta olmak üzere her alanda gelişmesini sağladı. ilçemizin geçim kaynağı daha çok tarım ve hayvancılıktır. Hem hükümetimiz hem de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız sayın Mehdi Eker’in özel çaba ve destekleriyle ilçemizde tarım ve hayvancılık iyi durumdadır. ilçemize sağlık alanında devasa yatırımlar oldu. Bu kapsamda Ergani devlet hastanesi çok yakın tarihte hizmete açacağız. Eğitimde aslan payını aldık. ilçemizde ve köylerimizde okul ve öğretmen açığı bulunmamakta. Hükümetimizin desteğiyle burada açılan sosyal ve meslek edinme kursları sayesinde gençlerimiz kahvelerden kurtuldu. Erganili gençlerimiz din- dar yetişiyor artık. Hükümetimiz öncesinde çok farklı bir gençlik vardı. Geleceği olmayan hatta olan bir gençlik vardı. Demokrasi için, vicdan için, kalkınma için, huzur için, barış için ve refah için bütün Erganili kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz. Gün birlik beraberlik günüdür. Bakın Türkiye’de millet iradesine karşı koyanlar, halka karşı tank yürütenler bugün kafeslerde cezalarını çekiyorlar. Bunu biz sağladık. Kardeş kavgasına son verecek, anaların göz yaşlarını dindirecek yegane adreste biziz. Yeni anayasa yapılması bir devrimdir. Bütün siyasi partiler buna destek vermelidir’’ şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak