Advert

Sakızcı Memo DEVA Partisini karıştırdı: Tartışmalara Amedspor’da dahil oldu

Sakızcı Memo DEVA Partisini karıştırdı: Tartışmalara Amedspor’da dahil oldu
Bu içerik 1177 kez okundu.

Diyarbakır’ın renkli simalarından ‘sakızcı Memo’ Mehmet Kızılay DEVA partisini karıştırdı. DEVA Büyükşehir adayı, “Memo’yu rehin almadık, Meo gerçek bir DEVA’lıdır” açıklaması yaparken, Amedspor’un önceki dönem Başkanı Selahattin Yıldırım'da konuştu.

 

Diyarbakır’ın simge ismi (sakızcı Memo) Mehmet Kızılay geçtiğimiz gün DEVA’nın seçim otobüsüne bindi, DEVA Büyükşehir adayı ile birlikte seçim propagandası yaptı. Kızılay’ın DEVA otobüsündeki propagandası kısa sürede kentte tartışma konusu oldu. Hafta sonu Amedspor maçına giden Kızılay bazı taraftarlar tarafından yuhalanınca Kızılay, kendisinin zorla seçim otobüsüne bindirildiğini iddia etmişti.

Sakızcı Memo CHP Diyarbakır Milletvekili ile

memo1.jpg

'Memo gerçek bir DEVA'lıdır'

O tartışmalar devam ederken, DEVA Partisi’nin Diyarbakır Büyükşehir adayı Prof. Dr. Cenap Ekinci, bazı sosyal medya hesaplarında partisinin aleyhine açıklama yapan ‘Sakızcı Memo’ya yanıt verdi.

Ekinci şu yorumu yaptı, “Amedsporlu bazı taraftarlar ve bazı parti üyeleri MEMO'muz rehin alıp aleyhimizde konuşturuyorlar. Memo gerçek bir DEVA’lıdır, onun baskı altında söylediklerinden de alınmayız. Memo! Otobüsümüzde mikrofonun hazır seni bekliyoruz” dedi.

Sakızcı Memo Sur eski Belediye başkanı ile

memo.jpg

'Kaçırılıp zorla otobüse binmiş hali var mı?'

Sakızcı Memo’nun seçim otobüsünde yaptığı konuşma videosunu paylaşarak yorum yapan Ekinci, “İşte Deva otobüsü ve sakızcı Memo gerçeği. Kaçırılıp zorla otobüse binmiş bir hali var mı? Üstelik Amedspora da övgüler diziyor. Memo gerçek bir Deva Partili, tek gerçek bu” ifadelerini kullandı.

Ekinci’ye Amedspor’un eski Başkanından yanıt

Amedspor’un önceki dönem Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım DEVA’nın Büyükşehir adayını etiketleyerek şu yorumu yaptı, “Mizahi bir durum gibi görünse de kentin sembollerinden Sakızcı Memo’nun (sizin tabirinizle Mehmet Bey) duygusal zaafından faydalanmak hiç şık olmamış. Ayrıca Amedspor bir siyaset kurumu değil bir halkın duruşuyla mücadelesiyle kendini bulduğu bir yaşam tarzı bir nefes alma şeklidir. Seçim propagandalarına meze edilemeyeceğini bilmenizi ve hassasiyet göstermenizi önemle hatırlatmak isteriz” dedi. Haher: Hozan Adar

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak