Advert

Eş Başkanlar mazbatayı alıp Dağkapı’dan belediyeye yürüyecek

Eş Başkanlar mazbatayı alıp Dağkapı’dan belediyeye yürüyecek
Bu içerik 681 kez okundu.

AK Parti’nin Diyarbakır’ın 13 İlçesindeki itirazın İl Seçim Kurulu tarafından ret edilmesinden sonra, DEM Parti’nin kazandığı büyükşehir dahil 13 ilçenin belediye başkanları mazbatalarını yarın alacak.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala Diyarbakır Büyükşehir ve 13 ilçenin seçilmiş belediye başkanları henüz mazbatalarını alamadı.

Diyarbakır’da AK Parti’nin, büyükşehir ve 13 ilçedeki itirazlarını karara bağlayan İl Seçim Kurulu DEM Partili başkanlara mazbataların yarın verileceğini açıkladı.

dbb-diyarbakir-buyuksehir.jpg

Saat 11:00’da mazbatalarını alacaklar

Diyarbakır DEM Parti İl Örgütü de yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun’un mazbatalarını yarın saat 11.00'de İl Seçim Kurulu’ndan alacaklarını duyurdu.

Dağkapı Meydanı’ndan belediye binasına yürüyecekler

DEM Parti İl Örgütü Eş Başkanlar’ın mazbatalarını aldıktan sonra saat: 12:00'da Dağkapı Meydanı’ndan kitlesel olarak yürüyerek belediye binasına gidip anahtar teslimi yapacaklarını açıkladı.

DEM Parti’nin kazandığı Diyarbakır’ın 17 ilçesinden 13’nün seçilmiş belediye başkanlarının da yarın mazbatalarını almaları bekleniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak