Advert

Kemal Atabey’in Köy Ziyaretleri

Kemal Atabey’in Köy Ziyaretleri
Bu içerik 2580 kez okundu.

AK Parti Ergani belediye başkan adayı Kemal Atabey 31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında köy ziyaretlerine devam etti.
Kemal Atabey, seçim çalışmalarına seçim koordinasyon merkezinin açılışı ile start vermişti.


AK Parti Ergani belediye başkan adayı Kemal Atabey, Ergani Kırsal Demirli mahallesinde 20 köyün ileri gelenleriyle bir araya geldi. 


Ergani Demirli mahallesi Kanat Önderi Halil Aslan tarafından karşılanan Ergani belediye başkan adayı  Kemal Atabey’e yoğun ilgi gösterildi. 20 köyün ileri gelenlerine konuşan Halil Aslan,“ Belediye başkan adayı Kemal Atabey benim kardeşimdir. Sizleri rahatsız etmemin nedeni, var gücümüzle Kemal Bey'in arkasında durmak tam destek vermek için burada toplandık. Sizden istediğim,  ha Kemal Atabey'e oy vermişsiniz ha bana oy vermişsinizdir. Hiçbir farkımız yoktur” diye konuştu.  


Ergani belediye başkan adayı Kemal Atabey ise; vatandaşlara bir araya gelerek vatandaşların taleplerini aldı en kısa sürede köyün ne ihtiyacı varsa ne sıkıntısı varsa giderileceğinin sözünü verdi. Hayata geçireceği projeleri de tek tek anlatan Atabey, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı seçimi için destek istedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı