Advert

HÜDA PAR seçim çalışmalarını hızlandırdı

HÜDA PAR seçim çalışmalarını hızlandırdı
Bu içerik 2791 kez okundu.

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, kalabalık bir heyetle birlikte Ergani’de halkla buluştu.

Ergani’ye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, ardından partililerin oluşturduğu araç konvoyu ile Ergani ilçesine gitti.

HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, ardından İlçenin önemli merkezlerinden Dicle Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, HÜDA PAR belediyeciliğinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan HÜDA PAR’lı adaylar, ilçedeki temaslarına STK ziyaretleriyle devam etti. Eğitim Bir Sen ve İmam Hatip Mezunları Derneği’ni ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, bu ziyaretlerinde eğitim çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. HÜDA PAR’lı adaylar ilçede son olarak Aydın ve Çiçek ailelerinin evlerine misafir oldular. (Haber merkezi)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak