Advert

A–ĞRENCiLERiN A‡IKARTTIĞI OKUL GAZETELERi BEĞENi TOPLADI

Ergani Anadolu fen lisesi ve Kenan Evren orta okulunun çıkartmış olduğu gazete beğeni topladı. Ergani Anadolu Fen lisesi CANATAN ve Kenan Evren Ortaokulu KARDELEN isimli okul gazetesi çıkardı.

A–ĞRENCiLERiN A‡IKARTTIĞI OKUL GAZETELERi BEĞENi TOPLADI
Bu içerik 7174 kez okundu.
Canatan gazetesinin Genel yayın yönetmenliğini Edebiyat Öğretmeni Remzi Kaya’nın yaptığı "CANATAN" isimli okul gazetesi 8 sayfadan oluşan ilk sayısında okulda yapılan etkinlik çalışmalarıyla ilgili haberler dikkat çekti.
Edebiyat Öğretmeni Remzi Kaya,“Okulumuzda kendilerini ifade etme, özgür, eleştirel düşünme ve iletişim kurma yeteneklerini geliştirmesi, okulumuzda yapılan çalışmaları tanıtmak amacıyla gazete çıkarma kararı aldık. Gazetemizde okulumuzda yapılan çalışmaların yanı sıra, ilçemizden  haberler kültür-edebiyat ve eğlence yer alıyor. Yılda toplam 4 sayı ve her sayıda 500 adet çıkarıp ilçe genelindeki okullara gazetemizi dağıtmayı düşünüyoruz. Ayrıca okulumuzda her gün düzenlemiş olduğumuz okuma saatlerinde öğrencilerimize Medya Okur Yazarlığını geliştirmeyi planlıyoruz” dedi.
Kenan Evren Ortaokulunun Kardelen gazetesini hazırlayan türkçe öğretmeni Mehmet Çelen ise "istedik ki bir okul gazetemiz olsun. Bir ilk olması adına çok gururlu ve sevinçliyiz. ilk sayımızda birinci dönem çalışmalarına yer verdik. ikinci sayımızı da dönem sonunda çıkartacağız. Öncelikle bu gazetenin  hazırlanıp çıkarılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde okulumuzda yapılan ve yapılacak olan etkinliklerimiz hakkında velilerimizi bilgilendirmiş olacağız" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak