Advert

Kaymakam ve Gazeteciler iftarda biraraya geldiler

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, basında sansürün kaldırılışının 105.yıl dönümü dolayısıyla Ergani de görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam ve Gazeteciler iftarda biraraya geldiler
Bu içerik 3863 kez okundu.
Öğretmen evinde verilen iftar yemeğine, Ergani Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve imtiyaz Sahibi Esat Taştekin, Ergani Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve imtiyaz Sahibi Zülküf Aydın, AA Ergani Muhabiri Ekrem Senvar, Cihan haber ajansı Ergani temsilcisi Nesih Baydemir, Ergani Haber gazetesi köşe yazarı Mustafa Üzülmez,  Ergani haber gazetesi muhabiri Murat Babacan  katıldı.
Yemekte konuşma yapan Kaymakam Yılmaz, kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.
Basın idarenin gözü ve kulağıdır
Basın mensuplarının idarenin gözü ve kulağı olduğunu belirten Kaymakam Yılmaz, şöyle dedi:
“Ergani’de birlikte çalışıyoruz. Geldiğim günden beri söylediğim gibi sizler idarenin gözü ve kulağısınız. Sizin yazdığınız her şeyi hak, hukuk ve adalet çerçevesinde dikkate alıyoruz. ilgili kurumları uyarılması gerekiyorsa uyarıyoruz. Bizim eksiklerimizi, göremediklerimizi tamamlıyorsunuz. Bu nedenle Ergani’de katma değer katmak amacıyla samimi olarak çalışan her basın emekçisine yürekten teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımla birlikte Ergani’de hizmet etmek için hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Zor şartlarda çalıştığınızı biliyorum, ama bu kentin şartları böyle, fiziki imkanları böyle. Hep birlikte bu zorlukları göğüslüyoruz. Bizlere ve kurum amirlerime düşen görev, yasalar çerçevesinde sizlerin çalışmalarınızı kolaylaştırmak ve önünüzü açmaktır”
Seviyeli bir basınımız var
Kaymakam Yılmaz, Ergani’de yazılı medya olarak seviyeli bir basının bulunduğuna ifade ederek, “ Ciddi bir emek veriliyor ve ciddi ürünler ortaya çıkıyor. Şehrin imkanlarına, kabiliyetlerine ve sorunlarına ciddi bir ayna tutuluyor. Ben o anlamda 2 senedir sizlerle görev yapmaktan mutluyum. Çabalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Daha nice böyle günlerde üzüntüsüz, tasasız ve mutluluk içerisinde beraberlik diliyorum”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine