Advert

Yetmişç™ten gazeteciler günü kutlama mesajı

Ergani Devlet Hastane yöneticisi ve başhekimi Mikail Yetmiş,10 Ocak A‡alışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yetmişç™ten gazeteciler günü kutlama mesajı
Bu içerik 4235 kez okundu.

 

Yetmiş mesajında, gazetecilere sadece yılın bir günü değil her gün gereken değerin ve önemin verilmesi gerektiğini kaydetti. 
Yetmiş, şunları kaydetti: "Medyaya sadece yayın organı gözüyle bakılmamalı. Bizim için bilgilendirme, denetim ve gözetim açısından kamu hizmeti veren ve milletin gözü kulağı olan anlayışa sahip kurumlar olarak bakılması gerekiyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm medya organlarında görev alan basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum." dedi. Basının çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu da mesajında belirten, Yetmiş; "Zor şartlarda büyük fedakarlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunan televizyon, gazete, radyo, dergi, haber portalları gibi basın organlarında bulunan tüm arkadaşlarımıza, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirmelerini diler, başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine