Advert

HDP'nin Ergani Mitingi

HDP'nin Ergani Mitingi
Bu içerik 2348 kez okundu.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 'Bu seçimde halkımız sandık başına giderken elini vicdanına koyacak ve öyle oyunu kullanacak.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Bu seçimde halkımız sandık başına giderken elini vicdanına koyacak ve öyle oyunu kullanacak." dedi.

Ergani ilçesinde partisinin seçim mitinginde konuşan Buldan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok ilçeye kayyum atandığını, Ergani'ye ise kayyum atanmadığını ancak belediye eş başkanının tutuklu olduğunu belirtti.

Sadece Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde kayyumun seçimlerde aday gösterildiğini dile getiren Buldan, "Diğer yerlerde hiçbir kayyumu aday göstermediniz. Keşke gösterseydiniz." ifadelerini kullandı.

Buldan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"31 Mart tarihinde başta Diyarbakır Büyükşehir olmak üzere Diyarbakır'ın tüm ilçelerinde güçlü bir oy oranıyla Diyarbakır kendine yakışanı yapmalıdır. Diyarbakır tüm seçimlerde örnek bir kenttir. Bu seçimde de örnek bir kent olacak. Bu seçimde halkımız sandık başına giderken elini vicdanına koyacak ve öyle oyunu kullanacak. Yaptığımız ittifakın ruhu

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak