Advert

MEVA’NIN GÖZ KAMAŞTIRAN SERGİSİ..!

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu’nun torunlarından 12 yaşındaki Meva Günay’ın kendi becerisiyle gerçekleştirdiği bir birinden güzel resimler Ankara’da muhteşem bir törenle sergilendi. Eserler, büyük bir beğeni topladı.

MEVA’NIN GÖZ KAMAŞTIRAN SERGİSİ..!
Bu içerik 16659 kez okundu.

Volkan Eser'in Haberi

ANKARA- Devlet ve siyaset adamı Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu’nun torunu Meva Günay, ünlü ressamlara adeta meydan okudu. Ankara’da TEB Kolejinde eğitimini sürdüren Meva Günay, kendi el becerisiyle bir birinden güzel eserler oluşturdu. Meva’nın eserleri Ankara’da sergilendi. 
Ünlü ressamlara adeta taş çıkaran küçük Meva’nın resimleri önceki gün Ankara Vakıfbank Genel Müdürlük binasında gerçekleşen muhteşem bir törenle sergilendi. Siyaset, sanat, spor ve iş çevresini bir araya getiren sergi Ankara’da göz kamaştırdı. Sergiyi gezen davetliler, sergilenen eserlere büyük ilgi göstererek, Meva’ya tebriklerini sundu.
KİMLER KATILDI
Devlet, siyaset, sanat, spor ve iş çevresini bir araya getiren Meva Günay’ın resim sergisi Ankara’da önemli ölçüde göz kamaştırdı.  Meva’nın kendi becerisiyle oluşturduğu eserlerin sergilendiği etkinliğe Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski başkanlarından Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, eski ve yeni Bakanlar, Milletvekilleri, eski ve yeni Vali ile Emniyet müdürleri Ankara’nın ilçe belediye başkanları, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, işadamları sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda yargı ile emniyet başta olmak üzere üst düzey bürokratlar ve Aksu ailesinin fertleri katıldı.    
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Meva’nın becerisi davetlilerin yoğun ilgisini gördü. Sergiyi gezen davetliler, eserleri yakından inceleyerek tebrik yağdırdı. Davetliler Meva ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta bir birleriyle yarıştı.
ÇOK MUTLUYUM
TEB Kolejinde eğitimini devam ettiren Meva Günay, bizzat kendisi tarafından oluşturulan eserleri sergilemekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, ‘ Başta ailemin sonra öğretmenlerimin desteğiyle güzel resimler çizdim. Merak ve ilgi duyduğum bu alanda kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Sergimiz gezen davetlilerden beğeni ve tebrik almam beni ayrıca çok mutlu etti. En büyük destekçim her zaman yanımda olan desteğini hiçbir zaman benden esirgemeyen dedem Abdülkadir Aksu’ya anneme ve babama çok teşekkür ediyorum. Sergime gelen davetlilere de şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
PLAKET VERİLDİ
Resim sergisi düzenleyen ve oluşturduğu eserlerle ünlü ressamlara kaşıt atan Meva Günay’a gösterdiği başarıdan dolayı plaket te verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kristinafes     2020-04-02 Evde kimse yok mu? :)
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var