Advert

Sapık milyarder Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı

Seks ticareti ve insan kaçakçılığından tutuklanan ünlü milyarder Jeffrey Epstein, geçtiğimiz günlerde hücresinde intihar etmişti. ABD'li sapık milyarderin hapishanedeki planları ortaya çıktı.

Sapık milyarder Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı
Bu içerik 1063 kez okundu.

ABD'li ünlü milyarder Jeffrey Epstein geçtiğimiz ay New York'ta tutuklanmış ve 2002-2005 yılları arasında gerçekleşen seks ticareti ve insan kaçakçılığı suçlamalarından dolayı tutuklandığı belirtilmişti. Ünlü milyarderin daha önce de cinsel taciz suçundan sabıkası bulunuyordu.
Epstein'in Manhattan'daki lüks evini basan polis evde çok sayıda uygunsuz fotoğraflar bulmuştu. Fotoğraflardaki zorla ilişkiye girdiği kişiler için fotoğraflarının olduğu bir 'kitap' tuttuğu ve burada yer alan bazı kişilerin yaşlarının çocuk yaşta olduğu belirtilmişti.


Esptein'ın 'köle' olarak tuttuğu, tecavüz ettiği ve seks ticareti yaptırdığı çocuk yaştaki kızları da yanına alarak pek çok ülkeye götürdüğü ortaya çıkmıştı.
Daha önce hücresinde 1 kez intihar girişiminde bulunan Epstein son anda kurtarılmıştı. Bunun üzerine Epstein intihar gözetimine alınmıştı. Ancak ABD Başkanı Donald Trump, Prens Andrew ve eski ABD Başkanı Bill Clinton gibi çoksayıda isim ile arkadaş olan Epstein'in gözetimden çıkmasının ertesi günü ünlü milyarder hücresinde ölü bulunmuş ve intihar ettiği açıklanmıştı.


Jeffrey Epstein'in Cumartesi günü hücresinde ölü bulunması, komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

Yeni iddialara göre, milyarder hapishanede rahatını sağlamak için mahkumlara rüşvet verdi ve böylece tehlikeden uzak kalmayı planladı.
Epstein'in hücreden kurtulmasına yardım etmesi için avukatına da yüklü miktarda para verdiği ve 12 saat kadar görüşmeye gelmesini istediği bildirildi. Bu uzun görüşme anlarında 2 adet otomattaki tüm yiyecek ve içeceklerin tükendiği gelen bilgiler arasında.


Öte yandan Epstein hakkındaki federal dava kapansa da süreç farklı şekilde devam edecek ve intihar eden milyardere tazminat davası açmak mümkün olabilecek.
Epstein'in ne kadar serveti olduğu ise tam olarak bilinmiyor. Savcılar bile, Epstein'in ne kadar mal varlığı olduğunu kestiremediklerini ifade ediyor.
 

Hamilelik çiftliği Jeffrey Epstein sapık milyarder New York
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı