Advert

OKUL ÖNCESİ ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARIN YETENEKLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesindeki eğitim merkezlerinde faaliyetlere katılan okul öncesi çağındaki çocuklar düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler oluşturdu.

OKUL ÖNCESİ ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARIN YETENEKLERİ  GÖZ KAMAŞTIRDI
Bu içerik 6535 kez okundu.

 

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesindeki eğitim merkezlerinde faaliyetlere katılan okul öncesi çağındaki çocuklar düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler oluşturdu. Özel günlerdeki etkinlikler için hazırlanan miniklerin yetenekleri ve faaliyetlerdeki coşkuları izleyenleri büyüledi.

 

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesindeki farklı merkezlerde düzenlenen çalışmalara katılan çocuklar, şimdiye kadar öğrendiklerini düzenlenen etkinlikte sergiledi. Katlımın yüksek olduğu etkinlik  göz doldurdu.

 

Annelerine şiirler okuyan ve gösteriler yapan çocuklar ortaya renkli görüntüler ortaya çıkardı,izleyenleri büyüleyen bir tablo yaşandı.

 

Belediyenin kadın ve aile merkezinde düzenlenen programda çocuklar şiir okuyup, gösteriler düzenledi. Renkli geçen programda çocukların çizdikleri resimler sergilenirken, şarkılar eşliğinde drama gösterileri gerçekleştirildi.

 

Çocukların farklı alanlardaki yetenekleri takdir toplarken, etkinliği takip eden anneler çocuklarına sağlanan imkanlardan dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile belediyenin kadın ve aile müdürlüğüne teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı