Advert

LİCE'DE AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Lice İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ak Gençlik Lice İftar Programı yapıldı.

LİCE'DE AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU
Bu içerik 6308 kez okundu.

İftar yemeğinde AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Gençlik Kolları Başkanlığı ve teşkilatta görev yapmış isimler bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğine, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M.Şerif Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mahsum Melikoğlu, İlçe Başkanı Abdulhalık Tuncay da katıldı.

 “BAŞKANLARA TEŞEKKÜR EDERİM”

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu söyleyen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Doğan “İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte, kuruluştan bugüne İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiş kıymetli ağabeylerimizi iftarımızda ağırladık. Ramazanın maneviyatına uygun bir şekilde geçen iftar programımıza katılan başkanlarımıza ve tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

Lice Belediyesine kayyum atandığı ilk günden bu yana gençlere yönelik sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan hizmetlere de değinen Doğan; "Halı sahalar, parklar, spor salonları, gezi turları, futbol turnuvaları, sınava hazırlanan gençlere ücretsiz kaynak kitapları gibi gençlerimizin önünü açmak için önemli projeler hayata geçirdik. Gençlerimize daha iyi şartlar sunmaya gayret ettik. Biz bugüne kadar hep gençlerimizle yol yürüdük. Gençlerimiz kimin hizmet amacında kimin başka amaçlarda olduğunu çok iyi biliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için neler yaptığını çok iyi biliyor. Bizim gençliğimiz milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, köklerine bağlı; vatanına, bayrağına ve ezanına sahip çıkan bir gençliktir. Biz her zaman gençlerimize güvendik güvenmeye de devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var