Advert

Üzülmez’in 6. Kitabı Çıktı

Üzülmez’in 6. Kitabı Çıktı
Bu içerik 7646 kez okundu.

Erganili şair ve yazar  Mustafa Üzülmez ‘in 6. kitabı “ OSMANLIDAN GÜNÜMÜZE TARİH VE KÜLTÜRÜYLE ERGANİ“ adlı  kitabını çıktı.
Mustafa Üzülmez’in 6. ve son kitabında Ergani’nin tarihi, kültürü, biyografi, dini bilgiler yer almaktadır. 
Çıkan kitabını gazeteci Esat Taştekin ve Ekrem Senvar’a imzalayarak hediye etti. 
Mustafa Üzülmez duygularını şöyle dile getirdi; Altı yıl emek vererek siz değerli okuyucularım için 6. Kitabımı büyük bir özveriyle hazırladım. Bu kitabta  dizgisinden baskısına emeği geçen herkese çok teşekkür ederim .Teknolojiden mahrum kalemle yazan bir ilkokul mezunu çobanım, çıkardığım kitaplar üniversite değerindedir. İşte böyle bir yazarın bir eseri hazırlamak için ne kadar zor ve meşakatli yollardan geçtiğini hepiniz bilmektesiniz. Para insanı mutlu etmez. Halka faydalı olmak ve sevdiği işle uğraşmak insanı mutlu eder. Hayatta beni en çok mutlu eden namaz kılmak ve ayrım yapmadan insanlara faydalı olmak. Kitapta bunlardan biridir dedi. 
Hazırladığı kitabının Ergani hakkında çok bilgi olduğunu belirten Üzülmez, Benim yaşantım fakru zaruret içinde her şeyden mahrum geçmiş. Çobanlık, amelelik, lokantacılık, gazete muhabirliği, daha sonra da yerel radyoda sunuculuk ...İçinizden biri programı yaparak devam ettim. Halen köşe yazarlığı ve gazete muhabirliğine devam etmekteyim.  Gazetecilikte önemli bir nokta ise halkı doğru bilgilendirmek gerektiğidir. İnsanlar sahip oldukları bilgilere göre karar verirler. Edindikleri bilgi yanlış ise alacakları karar da yanlış olacaktır ve bir sonuç alamayacaktır .Böyle asparagas haber yapan muhabirleri de çok gördünüz. Gazetecilik sorumluluk isteyen bir meslektir ve halkın kendisine güvendiği kişidir. Tez yapmak ve araştırma yapmak isteyenlerin vazgeçilmezidir .Bu kitabımız tarih doludur .
Kitabımızın adı: Osmanlıdan günümüze tarih ve kültürüyle Ergani.
Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun diye konuştu. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı