Advert

ihmal Kimin?

ihmal Kimin?
Bu içerik 4574 kez okundu.
Ergani ilçesine  yeni yaptırılan Molla Gürani Anadolu imam hatip lisesinin bodrum katı  yağıştan dolayı sular altında kaldı. 
Ergani Molla Güroni Anadolu imam Lisesinin yapımında dranaj olmadığından yağıştan dolayı bodrum katı sular altında kaldığı iddia edildi. 
Ergani istasyon mahallesine yeni yaptırılan Molla Gürani Anadolu imam hatip lisesinin 28 derslikli binasının bodrum katına yağmur suyu doldu. Öğrencilerin yeni binaya 2 yıl önce taşındığını anlatan Öğrenci velileri, " Okul yumuşak bir zeminde yapılmış. 30 veya 40 cm yere batmış yalıtım yapılmadığından bodrum'un her tarafından yağmur suları içeri giriyor. Tuvaletleri  kanalizasyon seviyesinin altında yapmışlar.  O pis su önce bir çukura boşaltılıyor sonra motorlarla kanala aktarılıyor. Yağıştan dolayı kantin ve spor salonunun olduğu bodrum katı su alıyor. Yeni teslim edilmesine rağmen hidrofor çalışmıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" dediler. 
Okulun yetkilileri bile ne yapacaklarını bilmediğini belirten öğrenci velileri, Okul yönetimi her defasında bir su techisatcısını çağırıyorlar her gün okulun bodrum katından su tahliyesi yapılıyor. DiSKi'yi aradık onlarında emicide arıza olduğu için yarım araba suyu tahliye edip gittiler. Çok büyük bir ihmal var. Milli Eğitimden işi bilen bir heyet okulun bodrum katına baksınlar. Yeni yapılmış bir eğitim kurumunun bu halde olması çok yazık. Eğitimin ikinci yarısı başlamadan yetkililerden bu sorunlarımıza çözüm bekliyoruz" dediler. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak