Advert

Diyarbakır’da Eğitim Bir-Sen ile MEM arasında ipler gerildi

Diyarbakır’da Eğitim Bir-Sen ile MEM arasında ipler gerildi
Bu içerik 4945 kez okundu.

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şubesi, Cumhuriyet Fen Lisesi Müdürü’nün mahkeme kararına rağmen göreve başlatılmadığını açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Şartları uygun değil” dedi.
Eğitim Bir- Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi Müdürü Mahmut Ercil’in idari mahkeme kararına rağmen göreve başlatılmadığını açıkladı.
‘Başka kripto marifetleri mi var?’
Tekdemir, sosyal medya hesabından Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü eleştiri yağmuruna tuttu. Tekdemir, “Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür(lüğ)ünde: Proje yok, kalite yok, başarı yok. İletişim yok. Gerginlik var. Stres var. Usulsüzlük var iş bilmezlik var. Usulsüz ve yersiz bir soruşturma ile görevden alındığı adli ve idari makamlarca tescil edilen Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi Müdürü Mahmut Ercil idari mahkemenin amir hükmüne rağmen keyfi olarak göreve başlatılmıyor.. İl Milli Eğitim Müdürü bu pervasız tutumunu şehrin sahipsizliğinden mi alıyor? Yoksa bilmediğimiz başka kripto marifetleri mi var? Hayatında bir tane okul yönetmemiş birine koca bir şehrin eğitim ağını emanet eden anlayışa yazıklar olsun..!” ifadelerini kullandı.
‘Şartları tutmuyor’
Konu ile ilgili Amida Haber’e konuşan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, “Mahmut Ercil, şartları tutmadığı halde müdür olarak göreve başlatılmış. Davası Gaziantep İdari Mahkemesi’nde devam ediyor” demekle yetindi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı