Advert

Diyarbakır Valisi Su, karne dağıtım törenine katıldı

2022-2023 eğitim öğretim yılı sonu karnelerinin dağıtım törenine katılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, karnesini takdim ettiği öğrencilere yılsonu hediyelerini verdi.

Diyarbakır Valisi Su, karne dağıtım törenine katıldı
Bu içerik 5159 kez okundu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Diyarbakır'da da 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonu itibariyle bin 696 okulda 478 bin öğrenci karnelerini aldı.

Merkez Kayapınar ilçesi Prof. Dr. Fuat Sezgin ilkokulunda karne dağıtım törenine katılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, eğitim dönemi süresince gayret sarf eden öğretmen, öğrenci ve ailelerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaret ettiği okulda öğretmenlerle bir araya gelen Vali Su, yaptığı görüşme sonrası sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıttı.

Okulda karne dağıtım sonrası açıklamalarda bulunan Su, "Bugün 2022-2023 Eğitim ve öğretim sezonunun sonuna geldik. İlimiz genelinde bin 696 okulda 478 bin öğrencimiz karne heyecanı yaşıyor. Bir üst sınıfa geçen ve mezun olan öğrencilerimiz var. Bu sezon içerisinde yoğun bir gayret sarf ederek çalıştılar. Ailelerimiz ve öğretmenlerimiz büyük bir gayret gösterdi. Bu eğitim ve öğretim yılında emek ve destek veren bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Su, "İnşallah yaz tatillerini de güzel bir şekilde değerlendirecekler. Kitap okuyarak, spor yaparak, kendilerini geliştirerek, varsa kırık dersleri iyileştirerek inşallah 2023-2024 Eğitim-öğretim sezonuna hazır bir şekilde eylül ayında başlamış olacağız. Emeği geçen tüm velilerimiz, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı