Advert

Gasp büro ekibi sapığı kıskıvrak yakaladı

Bir kez daha kapınız çaldığında defalarca düşünmenizi sağlayacak bir olay Diyarbakırç™ın göbeğinde gerçekleşti. Kendini Tesisatçı, Elektrikçi ve daha birçok meslek mensubu olarak tanıtıp evlere giren O.T. adındaki sapık, Gasp büronun titiz çalışmaları net

Gasp büro ekibi sapığı kıskıvrak yakaladı
Bu içerik 3429 kez okundu.

Şehrin muhtelif bölgelerinde eylemini gerçekleştiren sapık, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Gasp büro ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahısın yakalanması ile birlikte Diyarbakırlılar derin bir nefes aldı.

Yakalanan şahıs birbirine benzer 3 ayrı olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde 3 ayrı olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahıs 24.02.2013 günü ekiplerce yakalandı. Yakalanan O.T. “ikametten yağma, cinsel saldırı, konut dokunulmazlığını ihlal ve ikametten hırsızlık” suçlarından 25 Şubat 2013 günü çıkarılmış olduğu Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

 SAPIK O. T. Nin gerçekleştirdiği olaylardan bazıları ise şöyle;
-16 Kasım 2012 günü saat 10:00 sıralarında Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Şeyh şamil Mahallesinde bulunan bir eve bıçakla öldürme tehdidi ile meydana gelen “ikametten Yağma, Cinsel Saldırı ve Konut Dokunulmazlığını ihlal” olayında mağdura ait 1 adet Cep telefonun GASP edilmesi olayı.

-19 Kasım 2012 günü saat 10:30 sıralarında Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana gelen “Cinsel Saldırı, Konut Dokunulmazlığını ihlal ve ikametten Hırsızlık” olayında müştekiye ait 1 adet cep telefonun GASP edilmesi olayı.
-22 Ocak 2013 günü saat 09:00 sıralarında Bağlar ilçesi Şeyhşamil Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana gelen “ikametten Yağma, Cinsel Saldırı, Konut Dokunulmazlığını ihlal” olayında müştekiye ait 200 TL paranın GASP edilmesi olayı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak