Advert

‘Türkiye’nin Renkleri’ Fotoğraf Sergisi Ergani’de açıldı

Ergani Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu(TFSF) işbirliğiyle düzenlenen ‘Türkiye’nin Renkleri’ fotoğraf sergisinin açılışı 22 Ağustos 2023'te Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki Yasin Börü Macera Park'ında fotoğrafseverlerle buluştu.

‘Türkiye’nin Renkleri’ Fotoğraf Sergisi Ergani’de açıldı
Bu içerik 3316 kez okundu.

Ergani Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu  (TFSF) işbirliğiyle ülkenin kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtılması amacıyla 7 coğrafi bölgenin fotoğraflarından oluşan Türkiye’nin Renkleri fotoğraf sergisi 3. Teması olan ‘Ege Bölgesi’ fotoğrafları ile sanat severlerle buluştu.


‘Türkiye’nin Renkleri’ fotoğraf sergisinin 3’ncü teması olan Ege Bölgesi fotoğraflarının yer aldığı sergiye Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kılıçoğlu ve federasyonun delegesi Hasan Akçay ile vatandaşlar katıldı. Ülkemizin kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtılması amacıyla organize edilen ve 7 coğrafi bölgenin fotoğraflarından oluşan "Türkiye’nin Renkleri" fotoğraf Sergisinin ilki İç Anadolu Bölgesi derneklerinin katılımıyla ve İç Anadolu Bölgesi fotoğraflarıyla başlamıştı. İkincisi ise Karadeniz bölgesi fotoğrafları olmuştu.

"Türkiye'nin Renkleri" Fotoğraf Sergisi'nin diğer bölgelerin fotoğraflarıyla fotoğrafseverlerle buluşmaya devam etmesi planlanıyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak