Advert

ERGANi GAœNLERi SONA ERDi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıç™nın önderliğinde Ankaraç™da Atatürk Kültür Merkeziç™nde düzenlenen ve 3 gün süren, Ergani Kaymakamlığının da katıldığı çœDiyarbakır Tanıtım Günleriç sona erdi. Ergani Kaymakamlığının standının da yer aldığı fuar alanı

ERGANi GAœNLERi SONA ERDi
Bu içerik 3321 kez okundu.

 

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 3 gün süren Diyarbakır Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışına, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, eski bakanlardan ve TBMM Başkanlarından Hikmet Çetin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, milletvekilleri, bürokratlar ve Ankara’da yaşayan Diyarbakırlı vatandaşlar katıldı. Tanıtım günlerine katılan davetliler, Diyarbakır ve ilçe Kaymakamlıklarının kurdukları stantlara yoğun ilgi gösterdiler. Ergani’nin tarihi ve yerel motiflerin yer aldığı stant en çok ilgi gören stantların başında geldi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 3 gün boyu süren ve Diyarbakır tanıtım günleri etkinliğinde en çok ilgiyi Ergani kaymakamlığı standı büyük ilgi topladı. Ankara Ergani’yi tanıtan ilçe kaymakamı Erdinç Yılmaz, Ankara’da Ergani’yi çok iyi bir şekilde tanıttık. Bazı eksiklerimize rağmen Bakanımız Mehdi Eker başta olmak üzere Diyarbakır milletvekilleri, iş adamları ve Ankara da yaşayan Erganililer çok ilgi gösterdi. Bu tanıtım gününde bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı