Advert

çœERGANiç Kitabı A‡ıktı

çœERGANiç Kitabı A‡ıktı
Bu içerik 3574 kez okundu.

Ergani ilçe kaymakamlığı tarafından yaptırılan kitap çıktı. Bundan birkaç yıl önce çıkan kitabı eleştirmiştik ve bu kitap güncelleniyor diye haber yapmıştık.

ilçe kaymakamlığı ve SODES tarafından finanse edilen kitap çıktı. Kitap mı dersiniz yada dergi mi? bilinmez. Bu kitap yada dergi diyelim 2018 yılında 4 ay önce özel bir reklam ve tanıtım ajansı ilçe kaymakamlığına gelerek yıllar önce çıkan dergi ve kitabın güncelleşmesi talebinde bulunmuş. O tarihte gazetemiz Ergani Haber “BU KiTAP GÜCELLEŞiYOR” diye manşetten haber yapmıştı. Bu kitap yada dergi güncelleşmedi. Kitap yenilendi, resimler değişti içerikte hiçbir şey yok.

Bu kitabın yada dergisinde ajans sahibi bir bayanın ön sözünde 5-6 satır kelimesi var burada diyor ki “ Başta ilçe kaymakamı Mesut Çoban olmak üzere ve diğer kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanlarına teşekkür ederim diyor.

Bu kitap çıkmasına çıktı ve dağıtıldı. Hiçbir içerik yok başlık “ERGANi”

Gazetemizin yazarı Mustafa ÜZÜLMEZ,                Bu kitap yada dergi olamaz. 4-5 ay devletin arabasını kullanarak ve devletin konaklama yerini kullanarak ve bu kitaba kaymakamın ismini kullanarak reklam alınmış. Kaymakamımız Mesut Çoban ise ben öyle bir talimat vermediğini açıklamış. Bu kişiler Kaymakam beyin sırtından para kazanmak için böyle bir sisteme başvurmuşlardır  diye konuştu.

Bu kitap yada dergide 25-30 kişiden reklam alan ajans, gittiği yerlere beni kaymakam gönderdi bu dergiye reklam verin dediler. Kaymakamlıkta çalışan bir personelle geldiler. Bende kabul ettim, sözleşme imzaladım. 4 ay önce kaparo verdim, bana gelen kitap umduğum gibi değildi. Ve bu ajans beni telefonla aradı , sen bu geri kalan parayı vermezsen seni  icraya vereceğiz dedi. Bende sana kaymakam bu talimatı vermemişse istediğin yere şikayet et  beni dedim.

Bu gibi kişiler Kaymakam beni gönderdi diye birçok esnaf mağdur  ediliyor diye sitem ettiler.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine