Advert

Orkestra Şefi Sezer Ergani'de

Orkestra Şefi Sezer Ergani'de
Bu içerik 4057 kez okundu.
Ergani Açı Eğitim kurumları tarafından bir ilk olarak ilkokul öğrencileri o ses açı da birbirinden güzel şarkı eserlerini seslendirdiler. 
Ergani de bir düğün salonunda yapılan etkinliğe o Ses Türkiye yarışmasının orkestra şefi Tarık Sezer'de jüri üyesi oldu. Yapılan etkinlikte konuşma yapan Orkestra şefi Tarık Sezer, Diyarbakır ve Ergani'ye ilk defa geliyorum ve çokta heyecanlıyım, Ergani'de öğrencilerin sesi güzel olduğunu duydum, çok mutlu oldum. Bu bir yarışma formatı olmazsa da bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederim. Bu tür etkinlik yapılırsa yine seve seve gelirim dedi. 
ilçe milli eğitim müdürü Ahmet Atabey konuşmasında, Açı eğitim kurumlarının uygulamış olduğu eğitim programlarıyla ve gerçekleştirmiş oldukları sosyal ve kültürel faaliyetlerinde  farkındalık yaratmışlardır. Bu etkinlikte öğrencilerimizin medeni cesaretinden dolayı kutluyorum, bu etkinlikte emeği geçenlere de teşekkür ediyorum dedi. 
Daha sonra ilkokul öğrenciler şarkılarını söylediler, programın sonlarında AK Parti ilçe başkanı Mehmet Şükrü Sayan'da  zoruna mı gitti gardaş zoruna eseri söyledi. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak