Advert

A–ĞRENCiLER TARiHE YOLCULUK YAPTI

Ergani Kaymakamlığı SODES proje birimi tarafından hazırlanan Tarihe Yolculuk 3 gezisinin ilk gurubunun ardından ikinci gurup izmir, A‡anakkale ve Kapadokya gezisine başladı.

A–ĞRENCiLER TARiHE YOLCULUK YAPTI
Bu içerik 3998 kez okundu.

 

150 kişilik ilk gurubun yaptığı tarihe yolculuk gezisinin ardından yola çıkan ikinci 150 kişilik öğrenci gurubu proje çerçevesinde ilk kez Ergani dışına çıkarak tarihe yolculuk ediyor.

            Yaklaşık 3 yıldan bu yana Ergani Kaymakamlığı bünyesinde SODES projesi çerçevesinde hazırlanan gezi programlarının 3 etabında 300 öğrenci tarihe yolculuk yapıyor. iki etapta düzenlen yolculukta izmir, Çanakkale ve Kapadokya’nın tarihi ve turistik güzelliklerini gören 150 kişilik öğrenci ve refakatçi öğretmenlerden oluşan gurubun seyahatinin ardından pazartesi günü yola çıkan ikinci 150 kişilik gurubun tarihe yolculuğu devam ediyor. Tarihe yolculuk 3 projesi çerçevesinde birçok öğrenci ilk kez Ergani dışına çıkarken, SODES gezi projesini değerlendiren ilçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz: “Yurdumuzun çeşitli bölgelerini gezen öğrencilerimizin eminim ki, düşünce ve hayata bakışları değişmiştir. Bizim bu gibi etkinlikleri desteklememizin amacı, öğrencilerimizin başarıya daha çok odaklanmaları için motive olmaları, bazı şeyleri sadece kitaplardan okuyarak değil, bizzat görerek ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamaktır” diye konuştu

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Güvercin kavgasında 3 kişi yaralandı
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi
Diyarbakır genelevinde beyzbol sopalı saldırı: Beyin kanaması geçirdi