Advert

EL YAPIMI DERi A‡ANTALAR iLGi GA–RAœYOR

Ergani A‡ok Amaçlı Toplum Merkezi (A‡ATOM)'da el yapımı deri çanta kursunda kursiyerler tarafından üretilen el yapımı deri çantalar 150 ile 250TL arasındaki fiyat aralığı ile rağbet görüyor.

EL YAPIMI DERi A‡ANTALAR iLGi GA–RAœYOR
Bu içerik 3475 kez okundu.
 Hakiki derinin merkezdeki kursiyerlerce işlenerek çantaya dönüştüğü kurs, merkezin en karlı ve rağbet gören kursu olmuş durumda. ÇATOM Sorumlusu Mine Solmaz, ürettikleri el yapımı çantaların herhangi bir marka adı altında normal piyasa değerinin bin liranın altında olmadığını belirterek, ürettikleri el yapımı deri çantalara biçilen fiyat aralığının uygun olmasının ürünlere rağbeti arttırdığını söyledi.
Ergani Kaymakamlığının desteği, Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile ÇATOM bünyesinde açılan kurslarda Erganili kadınlar bir taraftan meslek sahibi olurken bir taraftan da aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Özellikle el yapımı deri çanta kursuna yoğun ilgi gösteren kursiyerler bu alanda kendilerini şimdiden ispatlamış durumda. ÇATOM Sorumlusu Mine Solmaz, el yapımı deri çanta kursunda üretilen ürünlerin rağbet gördüğünü söyledi. Solmaz; "Meslek edindirme çerçevesinde açtığımız el yapımı deri çanta kursumuz piyasadan büyük ilgi gördü. Satın aldığımız orijinal deriyi kursumuzdaki kursiyerlerimiz kendi el emekleri ve göz nuru ile çeşitli tekniklerle işleyip bayan çantaları haline getiriyorlar. Kullandığımız malzemenin sahici deri olması ve fiyat uygunluğu bu ürünlere ilgiyi de beraberinde getiriyor. 150 ile 250 TL fiyat aralığında alıcı bekleyen ürünlerimiz buradan istanbul'a kadar gönderilmekte. Ürettiğimiz bu ürünler herhangi bir marka adı altında satıldığı takdirde piyasada çok daha fazla fiyatlara alıcı bulurken, bizim belirlediğimiz fiyatlardan alıcı bulan ürünlerin geliri hem malzeme alımında kullanılıyor hem de kursiyerlere dağıtılarak aile bütçelerine katkı sunmaları hedefleniyor" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak